in

Kulüp Dizisinin 2. Sezon Çekimleri Başladı: İlk Kare Paylaşıldı

Kulüp 2. sezon çekimleri başladı. Netflix Türkiye’nin dikkat çeken dönem dizisinin yeni sezonundan ilk kare paylaşıldı.

kulüp 2. sezon netflix
- Reklam -
- Reklam -

Kulüp 2. sezon çekimleri başladı. Netflix’in geçen yıl içerisinde yayınladığı dönem dizisi, yeni bir sezonla daha izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kadrosunda Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Salih Bademci, Asude Kalebek ve Fırat Tanış gibi isimlerin yer aldığı dikkat çeken yapımdan ilk kare de paylaşıldı.

1955 yılının İstanbul’unda geçen ve Beyoğlu civarında dönemin Seferad Yahudisi Matilda ve kızı Raşel’in hayatı çevresinde gelişen olaylara odaklanan Kulüp, ilk 6 bölümüyle 5 Kasım 2021 tarihinde yayınlandı. Çıktığı gibi büyük ses getiren yapım, o dönemlerde acı çeken Yahudiler ve yapılan haksızlıklar karşısında yine birçok tartışmaya sebep oldu. Dizinin kalan son bölümü de bu yılın başında, 6 Ocak 2022’de çıktı ve hikâye tamamlandı. Zeynep Günay Tan ve Seren Yüce ikilisinin yönettiği ve Tan’ın senaryolaştırdığı yapım genel olarak olumlu eleştiriler aldı.

Dizinin ilk sezon kadrosunda yer alan isimler şöyleydi: Matilda Aseo rolünde Gökçe Bahadır, Fıstık İsmet Denizer rolünde Barış Arduç, Raşel Aseo rolünde Asude Kalebek, Selim Songür rolünde Salih Bademci, Çelebi rolünde Fırat Tanış, Orhan Şahin (Niko) rolünde Metin Akdülger, Orhan’ın annesi rolünde Suzan Kardeş, İsmet’in annesi rolünde Hülya Duyar, Tasula rolünde Merve Şeyma Zengin, Mordo rolünde İlker Kılıç, Hacı rolünde Sezer Arıçay, David rolünde Murat Garibağaoğlu, Ali Şeker rolünde İştar Gökseven, Diana rolünde Valeria Lakhina ve Bahtiyar rolünde Doğanay Ünal. Yeni sezonda kadroya henüz açıklanmayan rollerle Halil Babür ve Serra Arıtürk de dahil oldu.

- Reklam -

Kulüp 2. Sezon “Çok Yakında” Netflix Kütüphanesindeki Yerini Alacak

Çekimleri birkaç gün önce başlayan yapımla ilgili ilk bakış fotoğrafı da yayınlandı. Netflix, “Raşel, Rana, Matilda. #Kulüp 2. sezon çok yakında.” cümlesiyle, diziden ilk kareyi Twitter üzerinden paylaştı.

Kulüp dizisi 2. sezon ilk kare

- Reklam -

Yayınlanan ilk bakış fotoğrafında Raşel’in final sezonunda yeni doğan bebeği büyümüş gözüküyor. Bu da yeni sezonun 50’lerin sonu ve 60’ların başında geçeceğini gösteriyor. Ancak şu an için konusu hakkında herhangi bir açıklama yapılmış değil. Dizinin ilk sezonunun final bölümü 6-7 Eylül olaylarını merkezine almıştı.

Netflix, yeni sezonla ilgili herhangi bir çıkış tarihi paylaşmasa da, gönderide yeni sezonun “çok yakında” olduğunu vurguladı. Henüz resmi bir açıklama olmasa da, 8 bölümden oluşacak 2. sezonun yaz ayları bitmeden Netflix kütüphanesindeki yerini alması bekleniyor. Son olarak dizinin yeni sezonunun ilk 4 bölümünü Zeynep Günay Tan, son 4 bölümünü ise Seren Yüce’nin yöneteceği ifade ediliyor.

Kulüp’ün ilk sezonunu sizler nasıl bulmuştunuz? Sizce final bölümü sonrası yeni bir sezona gerek var mıydı? Yorumlarınızı ve 2. sezonda neler olabileceğine dair teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mektuplar - Antoine De Saint- Exupéry ve Consuelo De Saint- Exupéry

Küçük Prens’in Perde Arkasını ve De Saint-Exupéry Çiftinin Hayatını Gözler Önüne Seren “Mektuplar” Türkçede

stranger things finali master of puppets

Stranger Things’in Finalindeki “Master of Puppets” Performansı, Metallica’nın Ünlü Şarkısını Yıllar Sonra Listelere Taşıdı