in ,

Eski İstanbul’un Gece Hayatını Anlatan Netflix’in Dönem Dizisi “Kulüp”ten Fragman

Kulüp fragmanı yayınlandı. Netflix Türkiye’nin 1950’li yılların eski İstanbul’unda geçen yeni drama dizisi yakında izleyicilerle buluşacak.

kulüp netflix türkiye dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Kulüp fragmanı paylaşıldı. Netflix Türkiye’nin yeni dizisi ufukta gözüktü. Oyuncu kadrosunda Metin Akdülger, Gökçe Bahadır, Fırat Tanış, Barış Arduç ve Salih Bademci gibi isimlerin yer aldığı yapım gelecek ay izleyici ile buluşacak.

Zeynep Günay Tan (İstanbulllu Gelin, Kurtlar Vadisi: Pusu, Kayıp) ve Seren Yüce (Çoğunluk, Rüzgârda Salınan Nilüfer, Masum) ikilisi tarafından yaratılan dizinin yapımcı koltuğunda Saner Ayar ve Ayşe Durmaz oturuyor. Tan ve Yüce, aynı zamanda dizinin bazı bölümlerinde yönetmen olarak da karşımıza çıkacak.

İlhamını gerçek bir olaydan alan ve izleyiciyi 1950’li yıllara götüren Kulüp dizisinin senaryosu ise Gönül İşleri’nin yazarı Necati Şahin tarafından kaleme alınıyor. Yapımdan ilk fragman ve çıkış tarihi paylaşıldı.

- Reklam -

Kulüp Fragmanı | İZLE  – Yeni Netflix Türkiye Dizisi

YouTube video

“Hiç tanımadığın biri ailen, hiç beklemediğin bir yer yuvan olabilir.”

1950’lerin İstanbul’unda geçen Kulüp, bir gece kulübünde çalışan eski mahkum Matilda ile kızı Raşel’in öyküsünü konu alıyor. Hapiste tutulduğu süre boyunca görüşemediği kızı Raşel ile ilişkisini düzeltmeye çalışan Matilda, diğer taraftan da gece hayatlarından meslektaşı ve patronu Orhan’ı, yöneticisi Çelebi’yi ve sanatçı Selim’i idare etmeye çabalıyor. Tüm bunların yanı sıra kızını belalı kişilerin etkisinden korumaya çalışıyor. İstanbul’un önemli noktalarından Kulüp, Matilda’nın aralarına katılmasıyla yeni bir hava yakalıyor.

Yapımda Orhan karakteri Medcezir, Atiye, Şahsiyet ve İnsanlar İkiye Ayrılır ile adını duyuran Metin Akdülger tarafından canlandırılıyor.

kulüp dizisi netflix türkiye

- Reklam -

Yapımda yer alan diğer oyuncular arasında Fırat Tanış, Sezer Arıçay, Barış Arduç, Salih Bademci, Gökçe Bahadır, Murat Garibağaoğlu, İstar Gökseven, Doğanay Ünal ve Valeria Lakhina yer alıyor.

İstiklal Caddesi, Galata Kulesi gibi yerlerin 50’li yıllardaki hâlini gözler önüne seren Kulüp’te eski İstanbul’a dair pek çok detay yer alıyor. Yapım kişiler arasındaki dramatik ilişkilerin yanı sıra aynı zamanda dönemin siyasi kargaşasını da izleyiciye aktaracak.

Kulüp dizisi 5 Kasım 2021 tarihi itibarıyla birinci kısmıyla Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Platform, Türkiye imzasını taşıyan yeni film ve diziler üretmeye devam edecek.

Yapıma dair beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeni Superman Jon Kent Biseksüel

Yeni Superman Jon Kent Biseksüel Olacak

scream 5 gişe hasılatı

Scream 5 İlk Bakış Görselleri: “Çığlık” Geri Dönüyor