in ,

2. Sezonu Başlayan “La Brea” Dizisi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

La Brea 2. sezon bügün başlıyor. İşte NBC’nin bilimkurgu dizisi hakkında bilmeniz gereken her şey.

La Brea 2. sezon fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

La Brea 2. sezon başladı. NBC kanalının bilimkurgu dizisi, ilk sezonun bıraktığı yerden maceralarına bugün itibarıyla devam ediyor. İşte hem önceki sezonda ne olduğuna hem de yeni sezon fragmanı dahil olmak üzere bilmeniz gereken her şey bu yazıda.

NBC’nin geçen yılın sonbahar aylarında yayınlanmaya başlayan ve kısa sürede ilgi gören dizisi La Brea, Los Angeles’ta aniden açılan dev bir çukurun ardından binlerce yıl geçmişe dönen Harris ailesi ve etrafındaki insanların maceralarını konu ediniyordu. Şimdi başlayan 2. sezon da, bu beklenmedik ve hayal bile edilemez dünyada Harris ailesine katılan bir grup çaresiz yabancıyla birlikte hayatta kalma mücadelesine devam ediyor.

La Brea 2. sezon fragman

- Reklam -

The Mentalist’ten tanınan David Appelbaum’un yaratıcısı ve yürütücü yapımcılığını üstlendiği La Brea’nın 2. sezonunda Natalie Zea, Eoin Macken, Chiké Okonkwo, Jon Seda, Nicholas Gonzalez, Veronica St. Clair, Rohan Mirchandaney, Lily Santiago ve Josh McKenzie’den oluşan ana oyuncu kadrosunun tamamı geri dönüyor. Ayrıca tahmin edileceği gibi, zaman ve mekândan bağımsız bu yolculukta yeni olaylar ortaya çıkmaya devam ettikçe bazı yeni karakterler de seriye katılacak.

İlk sezonuyla bilimkurgu hayranları arasında popüler bir dizi haline gelen La Brea, henüz 10 bölümden oluşan ilk sezonu tamamlanmadan 2. sezon onayını almayı başarmıştı. Bugün itibarıyla başlayan ikinci sezonunun da aynı derecede veya belki daha fazla ilgi çekici konulara değineceği tahmin ediliyor.

The Next Day (Ertesi Gün) adlı bölümle bugün 2. sezonu başlayan olacak dizi, önceki sezona göre daha fazla bölüme sahip olacak ve toplamda 14 bölümden oluşacak. Özellikle Amerika’da prime time saatlerde en çok ilgi gören diziler arasında yer alan yapım, NBC’nin en erken yeni sezon onayı alan işlerinden biri olmasıyla da dikkatleri üzerine çekmişti. Bu nedenle yeni sezonun fazladan bölümlere sahip olması da pek sürpriz olmadı.

La Brea 2. sezon hakkında her şey

The Next Day adlı ilk bölümün ardından dizinin 2. bölümü olan The Cave de (Mağara) 2 Ekim 2022’de yayında olacak. Böylece dizinin 2. sezon finali, herhangi bir aksilik yaşanmazsa 27 Aralık 2022’de çıkmış olacak. Yani tüm bölümler haftalık olarak yayınlanacak. NBC’nin yanı sıra akış hizmeti Peacock’ta da yayınlanan diziyi ne yazık ki şu an için Türkiye’de yasal yollardan izleme imkânı bulunmamakta.

Dizinin 2. sezonunun ilk bölümü Adam Davidson tarafından yönetildi ve David Appelbaum, Steven Lilien ve Bryan Wynbrandt tarafından yazıldı. Yaklaşık bir hafta önce yayınlanan yeni sezon fragmanına hemen aşağıdan göz atabilirsiniz:

- Reklam -

La Brea 2. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

La Brea 2. Sezon Hakkında

Dizi, sahada devasa bir düdenin açıldığı ve yüzlerce insanı, binaları, araçları içine çektiği beklenmedik bir fenomeni konu alıyor. Ancak hepsi bununla da sınırlı değil. Düdenin, dünyamızın ilkel versiyonundan ziyade başka bir dünyaya açılan bir portal olduğu ortaya çıkıyor. Harris ailesi, önce bu garip dünyada yaşamayı başarmak, sonra bir çıkış yolu bulmak ve sevdikleriyle yeniden bir araya gelmek zorunda olan diğer birçok kurtulanla birlikte hayatta kalma savaşı veriyor. Bu garip insan grubunun, tarih öncesi dünyanın gizemli ve tehlikeli unsurlarından sağ çıkabilmek için bir arada kalması gerekiyor.

İlk sezon boyunca olayı araştıran grup, sezon sonlarına doğru M.Ö. 10.000’de çukurun açıldığı aynı yere indiklerini keşfediyorlar. 2. sezon da büyük olasılıkla, ilk sezonun sona erdiği tüm merak edilen soruları cevaplayacak şekilde genişleyecek. İlk sezon finalinde Harris ailesinin bazı üyeleri farklı zaman çizelgelerine gitmişti. Örneğin Josh 1988’de karaya çıkarken, Gavin ve Izzy kendilerini Seattle’ın tarih öncesi bir versiyonunda bulmuşlardı. Şimdi 2. sezonla dizinin riskleri daha da artırması bekleniyor.

La Brea'nın yeni sezonu

La Brea’nın ilk sezonunu izlemiş miydiniz? Dizinin konusunu nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

disney star wars oyun

Star Wars Hayranlarına Müjde: Disney, Her 6 Ayda 1 Yeni Yıldız Savaşları Oyunu Yayınlamak İstiyor

Van Gogh Gizemi - Costantino D'Orazio

Hollandalı Ressam Van Gogh’un Hayatına Farklı Bir Gözle Bakmayı Sağlayan Çalışma Türkçede