in

La Brea 2. Sezon Onayını Aldı: NBC Dizisi Yoluna Devam Ediyor

La Brea 2. sezon onayı aldı. NBC’nin iyi izlenme oranına ulaşan yeni dizisi, devam sezonu onayını erkenden kaptı.

La Brea 2. Sezon Onayı
- Reklam -
- Reklam -

La Brea 2. sezon onayı aldı. NBC, ilk sezonu yayınlanmaya devam eden dizisinin sağlam bir performans sergilediğine karar vererek yeni sezonunun onayını erkenden verdi.

David Appelbaum tarafından yaratılan La Brea, Los Angeles’ın ortasında ansızın açılan dev bir obruka düşen ve zaman içinde bir yarıktan geçerek tarih öncesi bir dünyaya çekilen bir grup insanı konu alıyor. Grup, içinde bulundukları gizemi çözmek adına bir arada kalarak yeni maceralara atılıyorlar.

Duyurusu bu yıl başında yapılan dizi, 28 Eylül’de ilk bölümü ile NBC’de yayınlanmaya başladı. Toplamda 10 bölüm sürecek olan 1. sezon hâlâ yayınlanmaya devam ediyor ve 30 Kasım 2021’de sezon finalini yapacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Natalie Zea, Eoin Macken, Jack Martin, Zyra Gorecki, Jon Seda, Chiké Okonkwo, Karina Logue, Veronica St. Clair, Rohan Mirchandaney, Nicholas Gonzalez, Lily Santiago, Chloe De Los Santos ve Josh McKenzie gibi isimler yer alıyor.

- Reklam -

Henüz ilk sezonu tamamlanmamış olan yapımla ilgili güzel bir gelişme yaşandı. Bölüm başına iyi izlenme rakamlarına ulaşan yapımla ilgili 2. sezon müjdesini NBCUniversal Television and Streaming’in eğlence içeriği başkanı Susan Rovner, gazetecilere verdiği demeçte verdi.

“Bu dizi izleyicilerin dikkatini çeken büyük bir hamleydi ve 2. sezonda daha fazlasının geleceğini hayranlarımıza duyurmaktan dolayı heyecan duyuyoruz.”

La Brea Muadilleri Arasında En Erken Yeni Sezon Onayı Alan Yapım Oldu

La Brea 2. Sezon Onayı

- Reklam -

La Brea, yedi günlük gecikmeli izleme oranları da dahil olmak üzere bölüm başına ortalama 7,9 milyon izleyiciye ulaştı. Bu da kendisini 18-49 yaş arası yetişkinler arasında 1,0 reyting alan tüm birinci yıl ağ dizilerinde lider konuma getirdi. NBC, tüm platformlarda, dizinin ilk gösteriminin 28 Eylül’den bu yana 18-49 demografisinde 19.8 milyon izleyici ve 3.6 puan topladığını söylüyor.

Şu an için ilk sezon finalinde neler yaşanacağı bilinmediğinden dolayı bir sonraki sezonun konusuyla da ilgili tahminler için çok erken gözüküyor. Ancak yeni sezon onayı alan La Brea’nın ön prodüksiyon sürecinin şimdiden başladığı belirtiliyor.

La Brea’nın ilk sezonunu izlediniz mi? Dizinin en az bir sezon daha devam edecek olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Zaman Çarkı Serisi Nereden Başlamalısınız?

Zaman Çarkı Serisine Başlamadan Önce Bilmeniz Gerekenler

Hakkında Hiçbir Şey Bilmediğim Şeyler - Patrick Ness

Hakkında Hiçbir Şey Bilmediğim Şeyler: Patrick Ness’ten Absürtlüğün Sınırlarında Gezinen Postmodern Öyküler