in

La Casa de Papel 3. Sezonuyla Netflix’te Yayında

Netflix’in popüler dizilerinden La Casa de Papel’in üçüncü sezonu bugün itibarıyla çevrimiçi olarak izlenebilir durumda.

La Casa de Papel 4. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in popüler serilerinden İspanyol yapımı La Casa de Papel dizisi bugün itibarıyla (19 Temmuz 2019) yayına girdi.

İspanya Kraliyet Darphanesi’nde gerçekleşen sıra dışı bir soygunun perde arkasını işleyen La Casa de Papel üçüncü sezonunda yeni bir maceraya ev sahipliği yapacak. İlk iki sezonda karşılaştığımız ekip, bu kez yeni yüzlerin de aralarına katılmasıyla çok daha büyük bir soygun için harekete geçiyorlar.

La Casa de Papel 3. Sezonda 4 Yeni Karakter Var

la casa de papel berlin

- Reklam -

Yeni sezonda dört yeni karakterimiz var. Elbette bu karakterler yine şehir kod adlarıyla anılacaklar.

Ekibimizin ilk yeni karakteri, önceki sezonlarda da karşımıza çıkan eski polis dedektifi Raquel Murillo. Murillo’nun şehri için uygun görülen kod adı ise Portekiz’in başkenti Lizbon oldu. Diziye 3. sezonda katılan 43 yaşındaki aktör Rodrigo de la Serna, Güney İtalya şehri Palermo kod adını alacak. Luka Peros, Fransa’dan Marsilya; Hovik Keuchkerian ise Kolombiya’nın başkenti Bogota ismiyle karşımıza çıkacak. La Casa de Papel’in resmi Twitter hesabından paylaşılan fotoğraflarda Profesör ve Raquel Murillo da yer aldı.

- Reklam -

Dizinin senaryosu Esther Martínez Lobato, Álex Pina, Javier Gómez Santander, Pablo Roa, Fernando Sancristóval, Esther Morales ve David Barrocal’ın imzalarını taşıyor. Dizi, çoğu Netflix yapımı gibi tüm bölümleriyle yayına girdi.

Peki ya sizlerin yeni sezondan beklentileri neler? Görüşlerinizi Forumlarımızda bizlerle paylaşabilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler!


* La Casa de Papel’in 3. Sezonunda Neredeyse Ankara da Olacakmış!

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

10 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    İlk bölümden şişirilmiş ve zorlama bir sezon olduğu ortaya çıktı.Yeni sezon yapmak için bahaneye bak:)

  2. Avatar for Tobizume Tobizume dedi ki:

    Yarın izlemeye başlarım.

  3. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Ben birinci bölümden sonra izlememe kararı aldım.İlk 1-2 sezon anlamlıydı ama bu sezon zorlama olmuş.İlk bölümde onlarca uyduruk şey var.

  4. Avatar for Tobizume Tobizume dedi ki:

    Berlin diziye nasıl dahil onu merak ettiğimden bu sezonu kesin izleyeceğim. Sezonun mantıklı olmasını beklemiyorum, zaten ilk iki sezonda da çok fazla mantık hatası vardı. Dizinin atmosferini sevdiğim için mantık hataları benim için sorun olmamıştı. Eğer bu sezonda aynı atmosferi korumayı başarırlarsa sezondan beklentim karşılanmış olur.

  5. Avatar for fortknoxt fortknoxt dedi ki:

    Şuan 4. bölüm bitti. Devam etmeyeyim çünkü gerisi spoiler olur. İzleyin derim…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

5 cevap daha var.

Space Jam 2 Yeni Yonetmen

Space Jam 2 Filmi İçin Korkutan Yönetmen Değişikliği

Arthur C. Clarke

2019 Arthur C. Clarke Ödülü’nün Galibi Belli Oldu