in

La Casa de Papel 3. Sezonuyla Devam Edecek!

Çok konuşulan “La Casa de Papel” dizisi 3. sezonuyla 2019’da Netflix’te olacak!

La casa de papel
- Reklam -
- Reklam -

Ülkemizden ve dünyadan bir La Casa de Papel fırtınası gelip geçmişti. İspanyol yapımı bu suç dizisi, özellikle Netflix’te yer aldıktan sonra, iyice popülerleşmişti. İspanya Kraliyet Darphanesi’ne kendilerini kitleyen bir grup profesyonel hırsızın soygununu anlatan “La Casa de Papel”den müjdeli bir haber var!

Netflix Türkiye, Twitter hesabı aracılığıyla yayınladığı şu videoyla gönüllerimizi 25 saniyede çalmayı başardı:

- Reklam -

Görünen o ki kısa zamanda efsaneleşen dizi, kaldığı yerden devam edecek!

“Senin de bizimle aynı şeyi beklediğini biliyoruz. Ve bize katılmak isteyen olur mu bilmek istiyoruz. Çünkü tarihin en büyük soygunu henüz bitmedi. 3. kısım geliyor ve sadece Netflix’te. Bu soygunu soluksuz izleyeceksiniz.”

Devam haberi hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Tadında mı bırakılmalıydı, yoksa -en az- bir sezon daha sıcak para kokusunu ciğerlerinizde hissetmek, hepimize iyi mi gelecek?

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Ishamael Ishamael dedi ki:

    Tadında bırakılmalıydı. Tokyo’nun ölmemesi beni üzmüştü zaten bir sezon daha çekemem o kadını. Eğer ölecekse biri söylesin açıp o sahneyi izleyeyim, içimde kaldı.

  2. Avatar for E.O E.O dedi ki:

    İlk iki sezonu yeteri kadar abartılmış bir diziydi zaten. Baktılar popüler oldu, herkes izliyor, ekmek yemeye devam edelim dediler. Gelecek olan sezona dair en ufak bir merak veya beklentim yok maalesef.

  3. Avatar for Gudvard Gudvard dedi ki:

    İzler miyim izlemez miyim emin değilim. İkinci sezonu dahi beni hayal kırıklığına uğratmıştı. Bir sezonluk bir dizi olsaydı aklımda efsane bir dizi olarak kalacaktı ama şimdi yalnızca meh…

  4. Avatar for Muhammed_Deger Muhammed_Deger dedi ki:

    Şimdi bu diziyi izleyecekler listesine ekliyeyimi ekemiyeyimi .

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

sedat demir tavsiye

Yeni Başlayanlar İçin Edebiyat Üzerine Akıl Almaz Tavsiyeler

mufit ozdes belgeseli

Yerli Bilimkurgu Edebiyatımızın Öncüllerinden Müfit Özdeş Belgeseli