in ,

La Casa de Papel 4. Sezon İçin Yeni Tanıtım Fragmanı

La Casa de Papel 4. sezon için yeni bir tanıtım fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen Netflix dizisinin yeni sezonu 10 gün sonra yayında.

La Casa de Papel 4. Sezon İçin Yeni Tanıtım Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in merakla beklenen yapımlarından La Casa de Papel 4. sezon için yeni bir tanıtım fragmanı daha yayınlandı.

Dünyada olduğu gibi ülekmizde de çok sevilen yapım, Netflix’in 2019 yılında Türkiye’de en çok izlenen 10 yapımında Atiye’den sonra ikinci sırada yer almıştı. Üçüncü sezon her ne kadar ilk ikiye nazaran beklentilerin altında kaldıysa da oldukça iyi izlenme rakamlarına sahip dizinin dördüncü sezon çekimleri hızla devam etmişti. Bununla birlikte 3. sezon çıktığında dönemi adına yeni bir rekora imza atmış ve daha ilk haftasından dünya çapında 34 milyon 355 bin 956 Netflix hesabı tarafından izlenmişti.

La Casa de Papel 4. Sezon

- Reklam -

4. sezon için yayınlanan yeni tanıtım fragmanı da yaklaşık 30 saniye sürüyor ve 1’den 10’a kadar sayılar arasında yeni sezondan bazı kesitlere göz atmamızı sağlıyor. Dizinin yeni sezonuna sadece 10 gün kaldığını belirten tanıtım videosuna hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

La Casa de Papel: 4. Kısım | Tanıtım Fragmanı

YouTube video

4. sezonda Tokio rolüyle Úrsula Corberó, Profesör rolüyle Álvaro Morte, Denver rolüyle Jaime Lorente, Rio rolüyle Miguel Herrán, Estocolmo rolüyle Esther Acebo, Berlin rolüyle Pedro Alonso, Nairobi rolünü canlandıran Alba Flores ve Raquel Murillo rolüyle Itziar Ituño karşımıza çıkan isimler olacak. Yani bir bakıma ilk sezondan itibaren gördüğümüz isimlerin neredeyse tümü yeni sezonda da yer alacak. Bu ay başında yayınlanan ve yaklaşık 2 dakikadan oluşan fragmanda da yeni sezonun tanıtımı “bir soygundan daha fazlası” olarak yapılmıştı.

Dizinin senaryosunu yazan isimler arasında Esther Martínez Lobato, Álex Pina, Javier Gómez Santander, Pablo Roa, Fernando Sancristóval, Esther Morales ve David Barrocal bulunuyor. Yapımın yaratıcı ismi ve yönetmeni de yine senaryo ekibi arasında da gördüğümüz Álex Pina. Normalde basit bir İspanyol yapımı olarak başlayan yapım, Netflix sayesinde birçok farklı ülkede milyonlarca izleyici kazanmayı başardı.

- Reklam -

La Casa de Papel 4. Sezon

Toplamda 8 bölümden oluşacak olan La Casa de Papel 4. Sezonu, 3 Nisan 2020 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Dizi adına yayınlanan son tanıtım fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yeni sezondan beklentileriniz neler? Sizce dizi popüler olduktan sonra normalde bitmesi gerekirken fazla mı uzadı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* The Mandalorian 2. Sezonunda Ahsoka Tano Karakteri Yer Alabilir

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Çin Sinema Corona Virüsü Koronavirüs

Corona Virüsü Nedeniyle Çin’de Kapanan Sinemalar Yeniden Açılıyor

survive quibi sophie turner

Sophie Turner’lı Survive Dizisinden Yeni Fragman