in ,

La Casa de Papel 5. Sezon Fragmanı: Yayın Tarihi Açıklandı

La Casa de Papel 5. sezon fragmanı yayınlandı. Yayın tarihi de duyurulan Netflix’in heyecanla beklenen İspanyol dizisi final vermeye hazırlanıyor.

La Casa de Papel Alex Pina Netflix
- Reklam -
- Reklam -

La Casa de Papel 5. sezon fragmanı ve yayın tarihi Netflix tarafından paylaşıldı. Her sezonu izlenme rekorları kıran İspanyol dizisi final vermeye hazırlanıyor.

La Casa de Papel, Alex Pina tarafından 2017 yılında bir İspanyol televizyon kanalı için hazırlanmıştı. Ne yazık ki gösterime girdiği televizyonda pek fazla başarı elde edemeyen yapım, iptal edildi. Ancak Netflix, yapımın gösterim haklarını alarak ve ilk sezonu kendi isteği şekilde yeniden kurgulayarak paylaşınca, tüm dünyada beklenmedik bir ilgiyle karşılandı.

Ülkemiz de dahil olmak üzere dünya genelinde hem beğenilen hem de izlenme rekorları kıran yapım pek tabii devam sezonları ile taçlandırıldı. 3. sezonu 2019’un temmuz ayında yayınlanan yapımın son yayınlanan 4. sezonu ise geçen sene nisan ayında Netflix kütüphanesindeki yerini aldı. Öyle ki ilk yayınlandığı zaman yaşanan yoğunluk nedeniyle Netflix bir süre sunucularını kapatmak zorunda kaldı.

- Reklam -

Maceranın yayınlanan son sezonunun üzerinden bir yıldan fazla süre geçmiş durumda. Yaşanan Koronavirüs salgını nedeniyle çekimleri aksayan yapım da bu nedenle beklenenden daha geç bir tarihte izleyicilerin karşısına çıkacak. Temmuz ayında, 5. sezon ile final yapacağı da duyurulan dizinin çekimleri geçen haftalarda tamamlanmıştı. Nihayet merakla beklenen ilk fragmanı ve yayın tarihi duyuruldu.

Bu sadece bir kavga değil, savaşın ta kendisi,” tanıtımıyla yayınlanan videoyu hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

- Reklam -

La Casa de Papel 5. Sezon Fragmanı ve Yayın Tarihi Duyurusu | İZLE

YouTube video

Yayınlanan ilk fragman, daha ziyade yayın tarihi odaklı olduğu için ne yazık ki çok fazla bir şey içermiyor. Bir dakikadan oluşan fragman, final sezonunun da iki kısımda geleceğini belli ediyor.

Toplamda 10 bölümden oluşacak olan La Casa de Papel 5. sezonun, ilk beş bölümü 3 Eylül’de, kalan beş bölümü de 3 Aralık 2021 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Dijital yayın devinin bu kararı vermesinin arkasındaki sebebin post-prodüksiyon aşamasından dolayı mı yoksa farklı bir strateji tercihi mi olduğu henüz bilinmiyor.

La Casa de Papel’in final sezonu hakkındaki teorileriniz neler? Macera nasıl sonlanacak dersiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’ üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Eternals 2 Marvel

Eternals Fragmanı: Marvel’ın Antik Süper Kahraman Takımı Gözüktü

Taş Kentin Kroniği - İsmail Kadare

Balkan Edebiyatının Ödüllü Yazarı İsmail Kadare, “Taş Kentin Kroniği” ile Türkçede