in ,

La Casa de Papel 5. Sezon İlk 5 Bölüm için Yeni Fragman

La Casa de Papel’in 5. sezonunun ilk 5 bölümü için yeni bir fragman yayınlandı. Netflix İspanya dizisi, final sezonu ile veda etmeye hazırlanıyor.

La Casa de Papel 5. sezon ilk 5 bölüm yeni fragman
- Reklam -
- Reklam -

La Casa de Papel 5. sezon ilk 5 bölüm için yeni fragman yayınlandı. Netflix’in İspanyol yapımı sevilen suç ve dram dizisi, final sezonu ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

2017’de bir İspanyol kanalında başlayan ve yaratıcı koltuğunda Alex Pina’nın yer aldığı La Casa de Papel (Money Heist), yayınlandığı televizyon kazanlında ne yazık ki istenen izlenme sayılarını elde edememiş ve ilk sezonun ardından iptal edilmişti. Daha sonra Netflix’e satılan macera, yeni bir kurgu ile tüm dünyaya sunuldu ve çok kısa sürede milyonlarca izlenme alarak büyük başarılar elde etti.

Pek tabii bu başarı sonuçsuz kalmadı ve diziye yeni sezonlar geldi. Ancak her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi La Casa de Papel de son vermeye hazırlanıyor. 3. sezonu 2019’un temmuz ayında yayınlanan yapımın son yayınlanan 4. sezonu ise Nisan 2020’de Netflix kütüphanesindeki yerini almıştı. Koronavirüs önlemleri nedeniyle bir süre geciken yapım, nihayet öncelikle ilk 5 bölümü ile Netflix’teki yerini almaya hazırlanıyor.

- Reklam -

Geçen mayıs ayında ilk tanıtım fragmanı ile yayın tarihinin açıklanması sonrası, sevilen maceradan nihayet ilk uzun fragman yayınlandı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

La Casa de Papel: 5. Sezon İlk 5 Bölüm Fragman | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

Yeni sezon ile sadece altınları çalmaya çalışan ekibin değil, Profesör’ün de başının oldukça dertte olduğu görülüyor. İlk 5 bölüm, sevilen ekibin lehine yürümeyecek gibi gözüküyor.

- Reklam -

Peki dizide kimler yer alıyor? Úrsula Corberó (Tokyo), Álvaro Morte (The Professor), Itziar Ituño (Lizbon), Miguel Herrán (Rio), Jaime Lorente (Denver), Esther Acebo (Stockholm), Enrique Arce ( Arturo), Darko Peric (Helsinki), Hovik Keuchkerian (Bogotá), Luka Peros (Marsilya), Belén Cuesta (Manila), Fernando Cayo (Coronel Tamayo), Rodrigo de la Serna (Palermo), Najwa Nimri (Müfettiş Sierra), José Manuel Poga (Gandía) ve Pedro Alonso (Berlín).

La Casa de Papel’in final sezonu toplamda 10 bölümden oluşacak. Daha önce de yapılan açıklama ile belli olduğu üzere dizinin ilk 5 bölümü 3 Eylül’de, kalan beş bölümü ise 3 Aralık 2021 tarihinde Netflix kütüphanesinde yer alacak.

La Casa de Papel’in 5. ve final sezonunun ilk 5 bölümünü gösteren fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’ üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

su altın sıvı metal

Bilim İnsanları Suyu Parlak Altın Renginde Metale Dönüştürmeyi Başardı

Venom 2​: Let There Be Carnage Fragman

Venom 2 için Yeni Fragman: Carnage ile Katliam Dolu Bir Macera Geliyor