in ,

La Casa de Papel’in Kore Uyarlamasından Resmi Fragman Yayınlandı

La Casa de Papel: Kore dizisi için resmi fragman yayınlandı. Tanıdık kıyafete sahip maskeli hırsızlar bu sefer Kuzey ve Güney Kore’nin ortak darphanesini ele geçiriyor.

la casa de papel kore fragman
- Reklam -
- Reklam -

La Casa de Papel: Kore dizisi için resmi fragman yayınlandı. Netflix, fenomen haline gelmiş İspanyol dizisinin benzeri senaryosunu bu kez Kore versiyonu ile izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Alex Pina tarafından yaratılan İspanyol dizisi, 5 sezon boyunca Netflix’in en çok izlenen orijinal yapımları arasında yer aldı. Geçen sene final veren yapım öncesi hayranları sevindirecek şekilde iki spin-off ile genişleyeceği duyuruldu. Bunlardan ilki, Pedro Alonso’nun başrolünde yer aldığı ve Berlin takma adıyla tanınan karakterin geçmişini anlatacak bir dizi olacağı bilgisiydi. 2023 yılı içerisinde geleceği söylenen yapımda Alonso dışında diziden tanıdık yüzlerin yer alıp almayacağı ise henüz açıklanmış değil.

Bir diğeri de bilindik senaryonun bir benzerinin Güney Kore uyarlaması olan La Casa de Papel: Kore’ydi. İlk fragmanı geçen şubat ayında yayınlanan dizinin çıkış tarihi de nisan sonunda belli olmuştu. Sonunda, dizinin beklenen uzun versiyonlu resmi fragmanı da kısa süre önce paylaşıldı.

- Reklam -

Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

La Casa de Papel: Kore Resmi Fragman Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Sınırların kaldırıldığı bir ülkede sınır tanımayan bir soygun. “Bir suç dünyayı değiştirebilir”. Yüzyılın suçuna tanıklık edin.

Bir grup hırsız, Kuzey ve Güney Kore’nin ortak darphanesini ele geçirince polis, rehineleri kurtarıp hırsızları ve gizemli elebaşlarını yakalamak için harekete geçer.

- Reklam -

Dizi, Kuzey ve Güney Kore’nin yeniden birleşmesi sonrası oluşturulan Kore Birleşik Darphanesi’nden 4 trilyon won çalma planıyla yola çıkan Profesör ve her biri kendi işinde usta ekibi etrafında dönen bir macerayı anlatacak. Alex Pina, bu dizinin de yapımcılığını üstlenmiş durumda. Kim Hong-sun’un yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaristliğini Ryu Yong-jae, Kim Hwan-chae ve Choe Sung-jun yapıyor. Dizinin oyuncuları arasında Yoo Ji-tae, Jun Jong-seo, Kim Yunjin ve Kim Seung-o gibi isimler yer alıyor. Netflix’in Squid Game dizisinin yıldızlarından Park Hae-Soo ise dizide Berlin’i oynuyor.

Yeni dizinin senaryosunun bilinen diziyle tamamen aynı planda mı yürüyeceği yoksa farklı bir senaryo ile mi ilerleyeceği henüz belli değil. Tüm soruların cevabı, 24 Haziran 2022’de dizinin Netflix kütüphanesine gelmesi ile cevaplanmış olacak.

La Casa de Papel: Kore’nin yayınlanan son fragmanını sizler nasıl buldunuz? Sizce orijinal yapıma göre ortaya nasıl bir iş çıkacak? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Netflix

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Oacar19 Oacar19 dedi ki:

    İlk iki sezonu uyarlayacaklarını biliyordum ancak biraz değişiklik yapmalarını beklerdim. Yine de izleyeceğim sanırım ancak çoğu seyircinin yaptığı “Bunun yerine ilk iki sezonu tekrar izlerim” yorumu da haksız görünmüyor :upside_down_face:

  2. Avatar for acimatriyarka acimatriyarka dedi ki:

    Kendinizi gereksizmiş gibi, sürekli tekrarlıyormuş, özgünlüğünüzü yitirmişsiniz gibi hissettiğinizde La Casa de Papel Kore’yi hatırlayın…

  3. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Ee bunların hepsi Nairobi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Percy Jackson and the Olympians Dizi çekimleri

Disney’in “Percy Jackson and the Olympians” Uyarlamasında Çekimler Başladı

The Boys 3. Sezon Amazon Prime Türkiye'de Sansürlendi

Amazon Prime Türkiye, The Boys’un 3. Sezonundan Bazı Sahneleri Sansürledi