in

La Casa de Papel’in Yaratıcısından Yeni Netflix Dizisi Geliyor

Álex Pina, Netflix ile olan ortaklığını yeniledi. La Casa de Papel dizisinin yaratıcısı olan isim, dijital yayın devi için yeni bir dizi hazırlıyor.

Álex Pina ve Netflix, La Casa de Papel Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

La Casa de Papel yaratıcısı Álex Pina ve Netflix ortaklığı devam edecek. Son olarak Sky Rojo ve White Lines dizilerini hazırlayan isim, dijital yayın devi için farklı içerikler üretmeye devam edecek.

Netflix’te 2017 yılında yayınlanmaya başlayan ve dünya çapında fenomen hale gelen La Casa de Papel dizisi geçen yıl çıkan son sezonu ile final verdi. Milyonlarca izleyiciye ulaşan ve Netflix’in büyümesine de önemli katkıları bulunan dizinin şu an için bir Güney Kore versiyonu da hazırlanıyor. Aynı zamanda başrolünde Pedro Alonso’nun yer aldığı Berlin odaklı bir spin-off dizisinin de 2023 yılında platformdaki yerini alması bekleniyor. Ancak Álex Pina ve Netflix arasındaki anlaşmalar sadece bunlarla sınırlı kalmayacak.

Netflix ile olan küresel anlaşmasını uzatan Pina, şu sıralar Netflix için Covid-19 pandemisinden ilham alan yeni bir dizi hazırlamakta. Henüz adı açıklanmamış olan proje, İspanya’nın yüzde birlik bir kısmının yüzeyde yaşanan felaketten kurtulmak için girdikleri lüks bir yeraltı sığınağında geçecek. Yeni Netflix projesinin pandemi sonrası sığınakların satın alınmasının artmasıyla ilgili bir İspanyol gazetesi makalesinden ilham aldığı belirtildi.

- Reklam -

Álex Pina ve Netflix, La Casa de Papel Dizisi Sonrası Yeni Projelerle Yeniden Bir Araya Geliyor

Álex Pina ve Netflix, La Casa de Papel Dizisi

 

Álex Pina, Netflix’in kendisine “tamamen özgürce yazılmış riskli ve farklı projeler” üretmesine izin verdiğini söyledi ve sözlerine şunları ekledi:

“Bu yeni aşama, çağdaş kurgunun en önemli yaratıcılarından bazılarının yanında durduğumuz ve Kuzey Amerika ile dünyanın geri kalanı arasında çok yakın zamana kadar var olan boşlukları kapattığımız için güvenin bir uzantısı olarak görülebilir. İnşa edilmekte olan yeni barınaklardan bazılarının toprak altındaki lüks evlet olduğu yazıyordu. Sinema, havuz, spa, spor salonu ve ortak bahçeler gibi özel hizmetler, su ve yiyecek ile beş yıldan fazla hayatta kalmak için imkanlar yer alıyor. 75 kişilik bir yeraltı topluluğu dizinin ana hikâyesini oluşturacak. İnsanların felaket nedeniyle aceleyle kaçtıkları yeraltı sığınağında sosyal, aile ve romantik ilişkileri irdelenecek.”

- Reklam -

Netflix İspanya ve Portekiz içeriklerinden sorumlu başkan yardımcısı Diego Ávalos da yeni dizi ile ilgili şunları söyledi:

“Pina, dünya çapında hayranlara ve hevesli içerik oluşturuculara ilham veren yenilikçi ve yaratıcı bir hikâye anlatıcısı. La Casa de Papel’deki büyük maceradan sonra, onun dünyasında kalacağımız için çok heyecanlıyız.”

Álex Pina’nın başında bulunduğu yapımları seviyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

uysallar yeni fragman netflix dizisi

Onur Saylak ve Hakan Günday Ortaklığıyla Çekilen “Uysallar”dan Yeni Fragman

Yeni The Witcher oyunu

The Witcher Dünyasında Geçen Yeni Bir Oyun Serisi Geliyor