in

Star Wars’un Sevilen Kötüsü Geri Dönüyor: Lars Mikkelsen, “Ahsoka” Kadrosuna Katıldı

Lars Mikkelsen, Star Wars dizisi “Ahsoka” kadrosuna dahil oldu. Yıldız oyuncu, Grand Admiral Thrawn rolünü yineleyecek.

Lars Mikkelsen Ahsoka Star Wars Thrawn
- Reklam -
- Reklam -

Lars Mikkelsen, Star Wars dünyasının sevilen kötü karakteri Grand Admiral Thrawn’ı yeniden canlandırmak için geri dönüyor.

Hayranları sevindiren haber birçok yeni Yıldız Savaşları projesinin açıklandığı Star Wars Celebration etkinliği sırasında paylaşıldı.

House of Cards ve Sherlock gibi yapımlarda yer alan Lars Mikkelsen’in bir sonraki projesi netleşti. Başarılı aktör Disney+ üzerinden izleyicileri ile buluşacak Ahsoka dizisinin kötüsü Grand Admiral Thrawn rolünü üstlenecek. Star Wars Celebration etkinliğindeki Ahsoka panelinde dizinin oyuncularına dahil olan Mikkelsen, bu rolü aldığı için mutluluk duyduğunu açıkladı.

- Reklam -

Geçen gün ilk fragmanı yayınlanan Ahsoka dizisi, Lars Mikkelsen’in katılmasıyla birlikte oyuncu kadrosu oldukça dikkat çekici bir hâl aldı. The Mandalorian’ın ikinci sezonunda yer alan ve Morgan Elsbeth karakterine hayat veren Diana Lee Inosanto, Ray Stevenson, Ivanna Sakhno ve Mary Elizabeth Winstead oyuncu kadrosunda bulunan isimlerden bazıları.

Lars Mikkelsen Ahsoka Star Wars Grand Admiral Thrawn

Ayrıca Doctor Who’dan David Tennant’ın da animasyonlardan tanınan Huyang isimli androidi seslendireceği de netlik kazanmış durumda.

“Ahsoka” Dizisinde Lars Mikkelsen’in Canlandıracağı Grand Admiral Thrawn Kimdir?

1983 yılında vizyona giren Return of the Jedi sonrasında yaşanan olayları anlatan 1990 çıkışlı Star Wars kitaplarında yer alan Thrawn yazar Timothy Zahn tarafından yaratılmıştı. Oldukça zeki ve kurnaz bir karakter olan general İmparatorluk için görev yapmakta ve Yeni Cumhuriyet’in kurulmasını da engellemeye çalışmasıyla tanınıyor.

Disney’in 2012 yılında Lucasfilm’i satın almasından sonra Zahn’ın romanları ana zaman akışı içinden kaldırılarak “Star Wars Legens” isminde farklı bir başlık altında toplandı. Böylece Disney 2015 yılında çıkacak The Force Awakens hikâyesini daha sağlam bir temel üzerine oturtabilmişti.

- Reklam -

Star Wars Thrawn

Fakat Dave Filoni 2016 yılında animasyon yapımı olan Star Wars: Rebels dizisi ile Thrawn karakterini tozlu raflardan çıkarmayı başardı. Star Wars evreninde birçok başarılı yapıma imza atan Filoni, karakterin arka planını ve motivasyonlarını bozmadan ekranlara taşımıştı. Rebels animasyonunda da Thrawn karakterini Mikkelsen seslendirmişti.

Ahsoka dizisi Ağustos 2023 tarihinde Disney+ üzerinden yayınlanmaya başlayacak.

Lars Mikkelsen’in Star Wars’a dönüşü hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilir ve içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mısır Kesik Eller Dolu Çukurlar

Mısır’da Kesik Ellerle Dolu Çukurlar Bulundu: Kan Donduran Bir Ritüelle Bağlantılı Olabilir

Evrendeki En Eski Kara Delik Keşfedildi

Evrendeki En Eski Kara Delik Keşfedildi: Güneş’ten 10 Milyon Kat Daha Ağır Kozmik Bir Canavar