in

Lauren Cohan, The Walking Dead’e Dönüyor

Lauren Cohan, The Walking Dead’e geri dönüyor. Oyuncunun, 11. sezon kadrosunda yer alacağı resmen onaylandı.

Lauren Cohan The Walking Dead
- Reklam -
- Reklam -

Lauren Cohan’ın, The Walking Dead dizisinin 11. sezon kadrosunda yer alacağı onaylandı. Dizinin 9. sezonunda diziye ara vermiş olan oyuncu gelecek sezonda devam etmeye karar verdi. AMC Başkanı Sarah Barnett ise Lauren Cohan’ı yeniden dizide görecekleri için çok mutlu olduklarını belirtti.

Robert Kirkman’ın çizgi roman serisinden uyarlanmış olan The Walking Dead, yaklaşık on yıldır AMC’nin en başarılı yapımlarından birisi oldu. Elbette dizi yayına başladığı ilk dönemlerdeki kadar ses getirmekten uzak. Ancak hâlâ kendisine has bir kitlesi var.

İzleyicinin sevdiği karakterlerden biri olan Lauren Cohan’ın canlandırdığı Maggie’yi, geçen sezon ekranda görememiştik. Kendisi, eksikliği hissedilen bir karakter olmuştu. Sezon ortasında ortadan kaybolmasının sebebi ise Maggie’nin farklı bir toplulukta yaşayan gizemli bir kişi Georgie’ye yardım etmek üzere Hilltop’taki liderliğini bırakması olarak gösterildi.

- Reklam -

Maggie’nin Diziye Nasıl Döneceği Henüz Bilinmiyor

İzleyiciler Maggie’nin nasıl döneceğini ve dizide olmadığı zamanlarda yaptıklarının hikâyeyi nasıl etkileyeceğini merak ediyor. Georgie’nin topluluğu henüz bilinmiyor ancak çizgi romanın hikâyesinde yer alan the Commonwealth grubu olarak dizide karşımıza çıkabilir. Çizgi roman serisinde bahsedilen the Commonwealth topluluğu, şimdiye dek dizide gösterilen topluluklardan çok daha gelişmiş ve büyük bir gruptan oluşuyor.

- Reklam -

Ayrıca çizgi roman serisinin sonunda gelecekte yapılan, Alexandria ve the Commonwealth’ı içinde barındıran bir Güvenli Bölge’nin olduğunu,  Maggie’nin de bu bölgenin seçilmiş başkanı olarak görev yaptığını görüyoruz. Aynı durum dizide de söz konusu olacak mı 11.sezonu bekleyip göreceğiz. Dizinin 10. sezonunun ilk bölümü ise 6 Ekim’de yayınlandı.


* Watchmen Dizisi Tek Sezon Olarak Tasarlandı

Melin Arda

1990 doğumluyum ve İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum.Mitoloji başta olmak üzere edebiyat, müzik ve yabancı diller ile ilgileniyorum. Çeviri yapmak ve dizi/film seyretmek bu alanları bir araya getirdiği için oldukça keyifli geliyor. Bunları yaparak ve seyahat ederek farklı hayatları ve bakış açılarını görmeyi seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for alper alper dedi ki:

    Ecnebice bilmeyenler çizgi romanları Türkçe basıldıkça okuyanlar olarak henüz bu toplulukları okuyamadık

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ian McEwan

Ian McEwan’ın Ödüllü Kitabı Kayıp Türkçede

Doğu Yücel Öldüğünü Google’dan Öğrenen Adam ve Diğer Tuhaf Hikâyeler

Doğu Yücel’in Yeni Öykü Derlemesi Çıktı