in

Netflix Hiti Squid Game’in Yıldızı, Star Wars Dizisinde Başrol Olacak

Lee Jung-jae, The Acolyte dizisinde başrol olacak. Netflix’in Squid Game yapımıyla adını duyuran aktör, Star Wars evrenine katılıyor.

Lee Jung-jae The Acolyte Dizisi Başrol Star Wars
- Reklam -
- Reklam -

Lee Jung-jae, The Acolyte dizisine başrol olarak katılıyor. Netflix’in en çok izlenen dizisi Squid Game ile adını tüm dünyaya duyuran aktör, Yıldız Savaşları evrenine dahil oluyor.

Disney+ platformunun açılmasıyla birlikte Lucasfilm, The Mandalorian dizisiyle başlayan bir Yıldız Savaşları dizi evreni yarattı. The Book of Boba Fett ve Obi-Wan Kenobi ile devam eden live-action maceraları, Andor ile genişleyecek. Ayrıca sırada Ahsoka dahil olmak üzere birçok yeni Star Wars dizisi bekliyor. Sadece live-action’da değil, animasyon içeriklerini de genişleten Lucasfilm, yeni bir diziyle daha hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

İlk duyurusu 2020 yılında yapılan ve High Republic dönmeinde geçeceği söylenen dizinin karakterleri ve konusuyla ilgili ayrıntılar çok az. Son söylentiler, projenin Yıldız Savaşları: Bölüm III – Sith’in İntikamı’nda adı geçen esrarengiz Darth Plagueis ile ilişkin olduğunu gösteriyor. Ancak Sith lordunun The Acolyte’ta ne kadar büyük bir rol oynayacağı bilinmiyor. Bunun herhangi bir resmi kaynak tarafından doğrulanmadığını belirtmek gerekir.

- Reklam -

Star Wars The Acolyte dizisi yönetmen

The Acolyte, 2020’de Yüksek Cumhuriyet’in son günlerini araştıran gizemli bir gerilim dizisi olarak duyuruldu. Bu yılın başlarında, dizinin başındaki isim olan Leslye Headland, “Pek bilmediğimiz bir zaman diliminde ortaya çıkan politik, kişisel ve manevi şeylere bir göz atıyoruz,” dedi. Daha sonra gösterinin Star Wars: Episode I – The Phantom Menace’a yol açan daha geniş konuları keşfetmeyi amaçladığını ima etti.

“Peki, işler nasıl bu noktaya geldi? Bir Sith lordunun Senato’ya sızabileceği ve hiçbir Jedi’ın anlayamadığı bir noktaya nasıl geldik? Mesela ne yanlış gitti? Bizi bu ana getiren senaryolar neler?”

Lee Jung-jae, The Acolyte Dizisinde Amandla Steinberg ile Başrolde Yer Alacak

Lucasfilm Başkanı Kathleen Kennedy, daha önce Headland’in evrene olan hakimiyetini övmüş ve özellikle derinlemesine bilgisiyle pek çok hayranın daha önce görmemiş olabileceği unsurları dahil edeceğini öne sürmüştü. Bu nedenle The Acolyte’ın özellikle Yıldız Savaşları dünyasının azılı hayranlarına daha çok hitap etmesi bekleniyor.

- Reklam -

Lee Jung-jae The Acolyte Dizisi Başrol Star Wars

Şimdi de Deadline’dan gelen habere göre Squid Game yıldızı Lee Jung-Jae dizinin başrolünde yer alacak. Kendisine yeni macerada Amandla Steinberg ve Jodie Turner-Smith eşlik edecek. Ancak şu an için hiçbir ismin rolleri açıklanmış değil. Leslye Headland, showrunner’lık görevinin yanı sıra dizinin yönetmenliğini, senaristliğini ve yönetici yapımcılığını da üstleniyor. Dizinin çıkış tarihi konusunda da bir bilgi verilmediği için, şu anda kadronun önemli bir kısmının tamamlandığı ve çekimlerin yakında başlayacağı tahmin ediliyor.

Lee Jung-jae’nin oyunculuğunu nasıl buluyorsunuz? Aktörün yeni Star Wars dizisinde oynaması konusundaki fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

crown 6 sezon kralice elizabeth olum

Kraliçe Elizabeth’in Ölümünden Sonra The Crown 6. Sezonun Akıbeti Belirsizleşti: Prenses Diana Anlatılacaktı

Kaptan Antiferin Harikulade Maceraları - Jules Verne

Türk Karakterlerin de Parçası Olduğu Jules Verne Romanı “Kaptan Antifer’in Harikulade Maceraları” Çıktı