in

American Horror Story’nin Yıldızı Leslie Jordan, Araba Kazasında Hayatını Kaybetti

Leslie Jordan hayatını kaybetti. “American Horror Story” ve “Will & Grace” ile tanınan Emmy ödüllü aktör, 67 yaşında yaşamını yitirdi.

Leslie Jordan ölüm haberi
- Reklam -
- Reklam -

Leslie Jordan bir araba kazasında hayatını kaybetti. American Horror Story‘de birçok farklı karakteri canlandıran oyuncu, 67 yaşında aramızdan ayrıldı.

Will & Grace, American Horror Story ve Hearts Afire gibi yapımlarla tanınan Emmy ödüllü aktör, yazar ve müzisyen Leslie Jordan hayata veda etti. Oyuncunun, pazartesi sabahı Hollywood’da BMW marka arabasını kullanırken Cahuenga Bulvarı’ndaki bir binanın yan tarafına çarparak kaza yaptığı kaydedildi.

Oyuncunun temsilcisi, Instagram hesabında şu ifadeleri kullandı:

- Reklam -

“Leslie’nin bizlerle paylaştığı sevgi ve ışık asla sönmeyecek ve sizi bu süre zarfında anılarınızı paylaşmaya ve birbirinizi rahatlatmaya davet ediyoruz. Önümüzdeki günlerde Leslie’nin gerçekten gurur duyduğu ve dünyayla paylaşmayı dört gözle beklediği bir projeyi yayınlayacağız.”

Emmy Ödüllü Aktör Leslie Jordan Birçok Yapımda Görev Almıştı

1955 yılında ABD’nin Tennessee eyaletindeki Memphis kentinde doğan Leslie Jordan, gerisinde son derece zengin bir televizyon, sinema ve komedi kariyeri bıraktı. Oyuncu son yıllarda viral parçalarıyla adından söz ettiriyordu.

Jordan, şu sıralar Fox‘ta 3. sezonu yayınlanmaya devam eden The Help dizisi başta olmak üzere son dönemlerde The Cool Kids ve Call Me Kat dahil pek çok yapımda görev almıştı.

Leslie Jordan

2006 yılında, Beverly Leslie karakterini canlandırdığı Will & Grace dizisindeki rolüyle Emmy Ödülü’ne de layık görülen aktör, Ally McBeal, Ugly Betty, Lois & Clark: The NEw Adventures of Superman, Hidden Palms, Star Trek: Voyager, Caroline in the City ve Pee-Wee’s Playhouse gibi dizilerde rol aldı.

- Reklam -

Oyuncu ayrıca Ski Patrol, Roadside Rodeo, Love Ranch, Southern Baptist Sissies ve The United States vs. Billie Holiday gibi filmlerde de yer bulmuştu.

Jordan, Ryan Murphy‘nin American Horror Story yapımında ise Coven, Roanoke ve 1984 sezonlarında farklı karakterlere hayat vermişti.

Leslie Jordan american horror story

Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan oyuncu, Covid-19 pandemisi sırasında, Instagram’da yepyeni bir kitleyle viral bir ün kazandı Mizahi videolarıyla 5 milyonun üzerinde takipçiye ulaştı. Jordan önceki gün hesabında yakında piyasaya sürmeyi planladığı yeni şarkısından bir kesit çalmıştı.

Leslie Jordan hakkındaki görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum‘da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety, Bloody Disgusting

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

steam dolar kuru

Steam, Önerilen Dolar Kurunu 1,8 TL’den 10 TL’ye Çıkarttı: Oyun Fiyatlarında Ciddi Artışlar Yaşanıyor

yunan manastiri osmanli el yazmasi

Yunan Manastırında Gün Yüzüne Çıkartılan El Yazmaları, Osmanlı’nın Fetih Politikalarına Işık Tutuyor