in

Leyla ile Mecnun Exxen İçin Yeniden Çekiliyor: Oyuncularla Görüşmeler Başladı

Leyla ile Mecnun yeniden çekiliyor. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen’de yayınlanacak diziyi yine Onur Ünlü yönetecek.

Leyla ile Mecnun Exxen
- Reklam -
- Reklam -

Fenomen dizi Leyla ile Mecnun geri dönüyor. TRT 1’de 3 sezon yayınlanan ve final yapmadan yayından kaldırılan dizi Exxen için yeniden çekiliyor. Onur Ünlü’nün bir kez daha yönetmenlik koltuğunda olacağı dizinin eski oyuncuları ile görüşmeler başladı.

İlk olarak 9 Şubat 2011 yılında başlayan ve toplamda 104 bölüm yayınlandıktan sonra 29 Ocak 2014 yılında final yapmadan sonlanan fenomen dizi Leyla ile Mecnun yeniden çekilecek. Acun Ilıcalı, bu yılın başında yayın hayatına başlayan dijital yayın servisi Exxen için önemli transferler yapmaya devam ediyor.

Daha önce Sihirli Annem’i de yeni oyuncularla yeniden hayata döndüren Ilıcalı, şimdi de Leyla ile Mecnun’un haklarını satın aldı. Üstelik Acun Ilıcalı, geçen haftalarda diziyi tekrar yönetmesi için Onur Ünlü ile bir araya geldi.

- Reklam -

Leyla ile Mecnun Kadrosu Yeniden Toplanacak mı?

Leyla ile Mecnun Exxen

Senaryosunu Burak Aksak’ın yazdığı Leyla ile Mecnun, her ne kadar absürt komedi tarzıyla seyirciler tarafından sevilse de dizinin oyuncu kadrosu da popüler hale gelmesinde oldukça önemli rol oynamıştı. Dizinin ilk 3 sezonunda Ali Atay, Melis Birkan, Serkan Keskin, Osman Sonant, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt ve Köksal Engür gibi isimlerin yer alıyordu. Şu an için asıl merak edilen konu ise bu oyuncuların yeniden çekimler için geri dönüp dönmeyeceği.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre Exxen için hazırlanan yeni dizide, eski ekip ile görüşmeler başladı. Acun Ilıcalı belli ki Sihirli Annem’de yaptığı ve hayranların tepki gösterdiği durumu yeniden yaşamak istemiyor. Hem eski ekip hem de yeni isimlerle diziyi devam ettirmek istiyor. Görüşmelerin başladığı ve tüm planlamalar tamamlandıktan sonra çekimlerin de yaz aylarında başlayacağı belirtiliyor.

- Reklam -

Leyla ile Mecnun TRT 1 tarafından iptal edildikten sonra aynı ekip Star Tv için Ben de Özledim adlı bir dizi daha hazırlamışlardı. Başrollerini Ali Atay, Serkan Keskin ve Osman Sonant’ın paylaştığı yapım, oyuncuların gündelik yaşamlarını konu alan ve Leyla ile Mecnun’un iptal edildikten sonra yaşadıklarını konu ediniyordu.

Siz Leyla ile Mecnun’un yeniden çekilecek olması konusunda neler düşünüyorsunuz? Yeniden çekim haberleri çoğunlukla ağızda ekşi bir tat bırakır. Sizce eski kadro toplansa bile eski tadı verir mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Birsen Altuntaş – tv100

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

8 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    O eski tadı artık alamayız.

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Çok ara vermeden devam etmeliydi. O eski ‘‘gaz’’ artık geçti. Eskisi gibi olmaz. Sevenler belki bir süre idare ederler sonra onlar da vazgeçerler. Yeni tanışacaklar acaba severler mi? Üstelik ulusal kanallarda değil dijital platformda yayınlanacak. Böyle dizilerin tadı tv de çıkar. Bilmiyorum. :smiley:

  3. Avatar for Pozan Pozan dedi ki:

    Oyuncular projeyi geride bırakmış olmaktan memnun görünüyordu. Ki sevenlerinin de geri dönmesini isteyeceğini pek sanmıyorum ama bilemeyiz.

  4. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Cengiz Bozkurt, yani Erdal Baggal rol kendisine bir daha teklif edilirse oynamayacağını, tadında kalması gerektiğini söylemişti.

    Ali Atay ise yönetmen olarak bir şeyler üretmeye çalışıyor ne zamandır.

    Bunları geçtim, Ben de Özledim dizisinde gösterilen final sahnesinden sonra “devam” çekmek pek mümkün değil. Çünkü olayı açıkladılar zaten yani neyini çekeceksin?

    Anca remake yapabilirler, ona da gerek yok.

  5. Avatar for Mazotci Mazotci dedi ki:

    Yapma! İnanırım. Umutlanırım. Yapma Exxen.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

3 cevap daha var.

Kendinde Değil Gibisin - Aylin Sökmen

Kendinde Değil Gibisin – Aylin Sökmen | Yazarının Kaleminden

Avatar Studios İmzalı Projeler

Avatar Studios İmzalı İlk Proje Belli Oldu