in ,

Leyla ile Mecnun Fragmanı: Beklenen Dizinin Yeni Sezonuna İlk Bakış

Leyla ile Mecnun dizisinden ilk fragman geldi. Exxen’de yayınlanacak dizi tam kadro geri dönmeye hazırlanıyor.

Leyla ile Mecnun Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Leyla ile Mecnun fragmanı paylaşıldı. Exxen ile yıllar sonra yeniden geri dönecek yapım, tam kadro hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Fenomen dizinin kanlı canlı ilk görüntüleri de geldi. Geçen mayıs sonunda çekimleri başlayan fenomen dizinin tekrar geleceğine dair ilk işaretler mart ayında verilmişti. Şubat 2011’de TRT 1’de yayın hayatına başlayan ve Ocak 2014’te de toplamda 104 bölüm yayınlanan maceranın Onur Ünlü yönetmenliğinde tekrar başlayacağı söylendi.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen’in daha önce Sihirli Annem’i de yeni oyuncularla yeniden hayata döndürdüğü biliniyordu. Ancak hayranların merak ettiği, tıpkı Sihirli Annem’de olduğu gibi tamamen farklı bir kadro ile geri dönüp dönmeyecekleriydi. Neyse ki korkulan olmadı ve Erdal Bakkal’ı canlandıran Cengiz Bozkurt’un da ikna edilmesi ile ekibin tam kadro şeklinde geri döneceği duyuruldu.

- Reklam -

Haziran başında kamera arkası ilk görüntülerin yer aldığı bir ilk bakış videosu paylaşılmıştı. Şimdi ise “Efsane geri dönüyor” başlığıyla ilk fragman yayınlandı. Hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Leyla ile Mecnun Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı düzgün şekilde görüntüleyemiyorsanız YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yaklaşık 1 dakika süren ilk fragmanda, tanıdık yüzler kısa kısa gösteriliyor. Mecnun’un dizinin yayından kalktığı süre boyunca komada olduğu ve Erdal Bakkal’ın da bakkalını kapatıp sokaklarda yaşadığı gözüküyor. Fragman için yayınlanan tanıtımda da “Bakkal, mahallenin kalbidir,” denilerek aslında bir bakıma olayların nasıl başlayacağına dair bir ön bilgi veriliyor.

- Reklam -

Yönetmenliğini Onur Ünlü’nün üstlendiği yapımın senaryosu yine Burak Aksak’a emanet. Dizide Mecnun rolünde Ali Atay, İsmail Abi rolünde Serkan Keskin, Yavuz rolünde Osman Sonant, İskender rolünde Ahmet Mümtaz Taylan, Aksakallı Dede rolünde Köksal Engür ve Erdal Bakkal rolünde Cengiz Bozkurt yer alıyor. Yeni Leyla karakterini ise Deniz Işın canlandıracak.

Yeni sezonu toplamda 10 bölümden oluşacak olan dizinin ilk bölüm yayın tarihi ise henüz açıklanmadı. Fragman sonunda dizinin yeni bölümlerinin “çok yakında” geleceği belirtiliyor.

Dizinin Exxen’e gelecek olan yeni sezonu için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Cengiz Bozkurt oynamam diyordu ama fikir değiştirmiş. Yine de tutacağını, eski tadı vereceğini sanmıyorum.

    Ayrıca kimsenin lafına güvenmeyeceksin bu hayatta. Bu bir kez daha kanıtlanmıştır :money_mouth_face:

  2. Avatar for swarf swarf dedi ki:

    Alacağı parayı yükseltmek için yapmıştır. Sonuçta Erdal Bakkal’ı oynayacak, role hazırlanmak istemiştir.

  3. Avatar for Boneca Boneca dedi ki:

    Acun Ilıcalı her eve Exxen aldırmaya kararlı galiba. “Almam, asla izlemem hele para hiç vermem” dedim. Tolgshow’a rağmen bir kez bile açıp bakmadım ama Leyla ile Mecnun’a dayanmak güç. Eski tat konusuna takılmadan izleyeceğim çünkü benim de eski tadım yok. :grin:

    Cengiz Bozkurt’un oynamam açıklaması ciddi bir teklif sunulmadan önceydi diye hatırlıyorum. Bence tam kadro olması, yönetmen/yapım ekibi ve verilen sözler ile ikna olup kabul etmiştir. Cengiz Bozkurt’un oynadığı her yapım belli bir kalitenin üzerinde, sadece para için çizgisini bozmaz diye düşünüyorum. Biraz da buna güvenerek beklentimi yüksek tutuyorum. Umarım kısa sürede izleyebiliriz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Witcher: Nightmare of the Wolf Resmi Fragmanı

The Witcher: Nightmare of the Wolf’un Resmi Fragmanı Yayınlandı

dune yeni fragman

Dune Filminden Yeni Fragman: Denis Villeneuve Yapımı Artık Çok Yakın