in

Leyla ile Mecnun Yeni Sezon Yayına Başladı: İşte Tüm Detaylar

Leyla ile Mecnun yeni sezon yayını başladı. Sevilen dizi, 4. sezon bölümleri ile Exxen platformu üzerinden izleyicilerin karşısına çıkıyor.

leyla ile mecnun yeni sezon exxen izle
- Reklam -
- Reklam -

Leyla ile Mecnun yeni sezon nihayet yayına başladı. Exxen ile yıllar süren arayı noktalayan yapım, orijinal kadrodaki oyuncuları ve teknik ekibi geri getirmesiyle heyecan yaratmıştı.

2021 yılının ocak ayında yayına başlayan Acun Ilıcalı imzalı dijital yayın platformu Exxen, çevrim içi yayıncılık sektöründe yeni bir cephe açtı. Bir yanda alışılageldik yarışma programları, diğer yanda yeni orijinal diziler, uluslararası spor müsabakaları ve yıllar önce ekrana veda etmiş yapımların yeniden çevrimleri ile Exxen kısa zamanda geniş kitlelere ulaşmayı başardı.

Sihirli Annem’in yeniden çevrimi sonrasında, bir diğer hedef ise Leyla ile Mecnun’un tekrar ekrana dönmesi oldu. Yönetmen koltuğuna Onur Ünlü’yü (Polis, Sen Aydınlatırsın Geceyi, Güneşin Oğlu), senaryo için ise Burak Aksak’ı (Bana Masal Anlatma, Kara Bela, Deli Dumrul)  geri getiren yapım ekibi; dizinin ana oyuncularını da korumayı bildi.

- Reklam -

Leyla ile Mecnun Yeni Sezon Exxen Üzerinden Yayına Başladı

Toplamda 40 gün süren ilk sezon çekimlerinin tamamlanması ile post prodüksiyon süreci de planlandığı gibi noktalandı. 3 Eylül 2021 tarihi itibarıyla Leyla ile Mecnun 4. sezon 1. bölüm yayına girmiş durumda. Yeni sezon toplamda 10 bölüm sürecek ve eğer ilk sezondan başarılı bir sonuç elde edilirse sıradaki sezonlar için de çalışmalara başlanacak.

leyla ile mecnun bölüm sayısı exxen

Meraklı bekleyişin sona ermesiyle hayranlar özledikleri karakterlerle tekrar buluşma fırsatı yakaladı. Exxen, Netflix platformunun aksine kendi yapımlarında her hafta bir yeni bölüm ekliyor. Dolayısıyla 7 yıllık aranın ardından hayranlar bütün bir sezonu izleyebilmek için yapımı güncel olarak takip etmek durumundalar.

Oyuncu kadrosuna baktığımız zaman Ali Atay (Mecnun), Serkan Keskin (İsmail Abi), Osman Sonant (Yavuz), Ahmet Mümtaz Taylan (İskender) ve Cengiz Bozkurt (Erdal Bakkal) gibi isimlerin aynı rollerle geri döndüğünü görüyoruz. Dizinin önceki sezonlarından da değişmesine alışık olduğumuz Leyla rolü için ise belirlenen yeni isim Sefirin Kızı ve Masumiyet ile tanınan Deniz Işın oldu.

- Reklam -

Mecnun’un hırkasını, İsmail Abinin ceketini, Yavuz’un eldivenlerini, İskender’in beresini, Aksakallı Dede’nin asasını ve Erdal Bakkal’ın bıyıklarını özleyenler Exxen başına.” ifadeleri ile tanıtılan yeni sezonda 2. bölüm tarihi 10 Eylül 2021.

Yapımın yeni bölümlerini izlemek için Exxen’e ücretli bir şekilde abone olmanız gerekiyor. Platformda reklamlı paket aylık 9.90 TL, reklamsız fiyatlandırmada ise 19.90 TL’lik bir paket karşımıza çıkıyor.

Leyla ile Mecnun | Fragman – İZLE

YouTube video

Siz yeni Leyla ile Mecnun sezonu hakkında ne düşünüyorsunuz? 1. bölümü izleme fırsatınız oldu mu? Yapım hakkındaki görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Exxen

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for fortknoxt fortknoxt dedi ki:

    İlk bölümü izledim. Bana göre aynı tat devam ediyor. Göndermeler filan çok güzeldi.

  2. Avatar for EmrecanDogan EmrecanDogan dedi ki:

    Aynı tadı tuzu devam ediyor ama bu önemli değil. Önemli olan daha çok bugüne uyum sağlayıp sağlamayacakları. Çünkü daha önce başka dizileri de yeniden çektiler ve sonları hüsran oldu. Eskiden çok tutuldukları ve sevildikleri için bugün de izlenir sandılar. Umarım eski çizgiyi bozmadan devam ederek bugüne uygun hale gelebilirler.

    Daha fragmanda gördüğümüz müsilaj göndermesi iyiydi. Yavuz’un hırsız olduğu halde inşaat, bina ile zengin olması ve bir kanalının olması, o kanalda da Nadya ile Ivan’ın başlayacak olması yine iyi göndermelerdi. Siyasete laf sokuşları gram eksilmemiş ki Acun’un medyasında karışırlar sanmıştım.

    Yavuz kanalı anlatırken İsmail’in “Ne kanalı?” demesiyle Kanal İstanbul göndermesi de iyiydi. Diyaloglar çok ve dizi neredeyse tamamen diyalogdan ibaretti. Sürenin 2 saatten 1 saate inmiş olması da kalitesi açısından daha iyi olacak. Gerçi dizi her türlü kaliteli de.

    Umarım hem oyuncular hem de bizim için herşey çok güzel olur.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

night of the cooters george rr martin

George RR Martin’in Yeni Projesi, Marslıları Teksas’a Konuk Eden Bir Bilimkurgu Filmi: Night of the Cooters

The Rocketeer filmi The Return of the Rocketeer disney

Kült Bilimkurgu Filmi The Rocketeer, 30 Yıl Sonra Devam Macerasına Kavuşuyor