in

Leyla ile Mecnun’un Yeni Sezonu Toplam 10 Bölüm Olacak

Leyla ile Mecnun yeni sezon bölüm sayısı ve çekim süresi belli oldu. Exxen ekranlarına gelecek dizi, tam kadro hazırlıklara devam ediyor.

leyla ile mecnun bölüm sayısı exxen
- Reklam -
- Reklam -

Fenomen dizi Leyla ile Mecnun, Acun Ilıcalı’nın dijital yayın platformu Exxen ile ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Çekimlerine geçen günlerde başlayan yapımda, yeni sezon bölüm sayısı da belli oldu. Dizide İsmail Abi karakterini canlandıran Serkan Keskin, verdiği kısa bir söyleşide her sezonun 10’ar bölüm olacağını ifade etti.

Bütün ekibi yeniden bir araya getirmesiyle dikkat çeken Exxen’in yeni projelerinden Leyla ile Mecnun, geçen hafta sete girdi. Makyaj ve kostüm provalarının yapıldığı ilk set gününden de kısa bir video yayınlandı. Böylece yıllar sonra sevilen kadroyu bir kez daha bir arada görmüş olduk.

Friends: The Reunion ya da yeni Gossip Girl dizisinde olduğu gibi, şu sıralar eski yapımların “bir araya” gelmesi, eski yapımlara yeni sezon çekilmesi bir hayli popüler durumda. Yerli dünyada bunun bir başka örneğini yine Exxen ile görmüştük. Platform, bir dönemin ilgiyle takip edilen dizisi Sihirli Annem’i geri getirmişti.

- Reklam -

Leyla ile Mecnun Set Görüntüleri izle exxen

Şimdi ise ilk defa 2011 yılında TRT 1 kanalında yayınlanan ve 3 yıl boyunca 3 sezon – 104 bölüm ile kendisine hatırı sayılır bir kitle edinen L&M geri dönüyor. Üstelik ana oyuncu kadrosu ve yaratıcı ekibini korumayı başararak.

Leyla ile Mecnun Bölüm Sayısı ve Çekim Süresi, Serkan Keskin Tarafından Açıklandı

Serkan Keskin, Beyaz TV muhabirleriyle yaptığı kısa sohbette yeni Leyla ile Mecnun sezonu hakkında merak edilenleri yanıtladı. Keskin’in açıklamalarından şu anda prodüksiyonu başlamış olan dizinin çekimlerinin 8 hafta süreceğini ve sezondaki bölüm sayısının 10 olarak belirlendiğini öğrendik.

“Fırsat oldu bizim için. Bir araya geldik. Herkes başka işler yapıyor. Film çekiyor, dizi çekiyor. Hepimiz bu yaz sezonunda organize edildi. Hepimiz 8 haftalık bir sürece gireceğiz. 2 ayda çekeceğiz 10 bölümü. Sonra bakacağız. Umarım her sezon bir 10 bölüm çekeceğiz.”

Keskin ayrıca dizide en çok özlediği sahne için ise, “Bakkal önünde bütün ekip toplanıp saçmaladığımız anlar,” açıklamasını yaptı.

- Reklam -

Leyla ile Mecnun Yeni Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Dizinin yeni sezon çekimleri, bir aksilik olmazsa ağustos ayının ortasında noktalanacak. Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olmasına rağmen, Leyla ile Mecnun yeni sezon yayın tarihi için en iyimser tarihin Eylül – Ekim 2021 olacağı öne sürülüyor.

exxen leyla ile mecnun dizisi çekimleri

Dizinin yönetmenliği Onur Ünlü’ye, senaryosu Burak Aksak’a emanet edilecek.

Ali Atay (Mecnun), Serkan Keskin (İsmail Abi), Osman Sonant (Yavuz), Ahmet Mümtaz Taylan (İskender) ve Cengiz Bozkurt (Erdal Bakkal) eski karakterleri yeniden canlandırmak için geri dönecek. Yeni Leyla ise Deniz Işın olacak.

Sizin yeni sezondan beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Vakıf İleri - Isaac Asimov

Isaac Asimov’un Vakıf Serisinde Eksikler Tamamlanıyor: “Vakıf İleri” Çıktı

Aypera İsmi Nereden Geliyor asimov

Dijital İnsan Aypera, Asimov Esintili Adının Nereden Geldiğini Açıkladı