in ,

Lionel Messi’yi Anlatan Animasyon Dizisi Geliyor

Lionel Messi’nin hayatını anlatan animasyon formatında bir dizi hazırlanıyor. Yapım, Sony Music Entertainment imzası ile geliştiriliyor.

Lionel Messi Dizisi Animasyon
- Reklam -

Lionel Messi’nin zorluklarla dolu hayatı animasyon dizisi ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Çocuklara ve gençlere ilham vermesi amacıyla geliştirilen projenin yapımcılığını Sony Music Entertainment üstleniyor.

2022 FIFA Dünya Kupası’nda Arjantin Milli Takımı’nı şampiyonluğa taşıyan ve futbol camiasının en tanınan isimleri arasında yer alan Lionel Messi başarılarını yeni nesle aktaracak. Ünlü futbolcunun çocukluğunda yaşadığı zorlukları bir video oyunu üzerinden animasyon formatında anlatacak yapımın hedef kitlesi ağırlıklı olarak çocuk izleyiciler olacak.

İngilizce ve İspanyolca dahil birkaç alternatif dil desteğine sahip olacak animasyon dizisi, Sony Music’in Premium Content departmanı imzasını taşıyacak. Leo Messi Management ortaklığında geliştirilecek animasyonun dağıtımı da Lionel Messi’nin onayından geçecek. Eserin hâlihazırda anlaştığı herhangi bir dijital yayın platformu ise bulunmuyor.

- Reklam -

Lionel Messi Dizisi

Messi animasyon dizisinin  çıkışından dolayı çok mutlu olduğunu söylüyor ve şunları ekliyor:

“Küçüklüğümden beri animasyonları çok severim. Çocuklarım da animasyon karakterlerin büyük hayranı. Hayallerimi gerçekleştiren böyle bir proje içinde yer almak beni çok mutlu etti. Sony Music ve projede yer alan herkese teşekkür ederim. Umarım herkes ama özellikle de çocuklar sonuçtan mutlu olur.”

Lionel Messi Dizisi “Sporun Gücünü” Göstermeyi Hedefliyor

Sony Music Entertainment, Latin-Iberia bölge yöneticisi Fernando Cabral ise açıklamasında şunları söyledi:

- Reklam -

“Sporun gücünü ve derslerini tüm zamanların en iyi futbolcusu ve atleti olan Lionel Messi ile birlikte gösterebilmek Sony Music için büyük bir ayrıcalık. Bu yürek ısıtan samimi diziyi dünya çapında bütün yaştan izleyicilere sunmayı heyecanla bekliyoruz.”

Lionel Messi Dizi

Dünya Kupası’nda 26 maçta oynayarak rekor kıran Messi, kariyerinde Arjantin Milli Takımı formasıyla çıktığı 172 maçta toplamda 98 gol atmayı başardı. 2022 Dünya Kupası final maçında Fransa karşısında attığı iki gol ile maçın oyuncusu olmasının yanı sıra takımını da şampiyonluğa yükseltmişti. Buna ek olarak eski takımı Barcelona formasıyla 520 maçta 474 golle ağları havalandıran takım kaptanı dünya çapında büyük bir hayran kitlesine de sahip. 2021 yılından bu yana Fransız ekibi Paris Saint-Germain’de oynayan Messi futbolda verilen en büyük ödül olan Ballon d’Or’u da 7 defa kazanma başarısını göstermişti.

Siz Leo Messi’yi anlatan animasyon dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Çıkar çıkmaz tüketiyoruz. Alandayız her zamanki gibi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Öte Dünyalar - Tatyana Tolstaya | Haftanın Kitabı #260

Öte Dünyalar – Tatyana Tolstaya | Haftanın Kitabı #260

John Wick 4 Yorumları

“John Wick: Chapter 4” Filminden İlk Yorumlar Geldi: “Hollywood’un En İyi Aksiyon Filmlerinden Biri”