in

Lisey’s Story, Apple TV+’ta Dizi Oluyor

Stephen King’in romanı Lisey’s Story, Apple TV+’ta mini dizi oluyor. Dizinin bölümleri de yine King tarafından yazılıyor.

Lisey’s Story Clive Owen ve Julianne Moore
- Reklam -
- Reklam -

Stephen King’in yazmış olduğu ve 2006 yılında basılan romanı Lisey’s Story (Bir Aşk Hikâyesi) Apple TV+’ta mini dizi oluyor.

Gerilim, drama türünde 8 bölümlük bir dizi olması planlanan Lisey’s Story’nin tüm bölümlerini Stephen King yazıyor. Dizinin baş yapımcılığını ise J.J. Abrams, Stephen King, Julianne Moore ve Ben Stephenson birlikte yapacak.

Dizinin başrollerinde pek çok yapımdan tanıdığımız, The Children of Men’de de beraber oynamış Clive Owen ve Julianne Moore yer alıyor. Julianne Moore Lisey’i, Clive Owen da kocası Scott’ı canlandıracak.

- Reklam -

Lisey’s Story, Bir Kadının Yaşadıklarını Anlatıyor

King’in romanından uyarlanan dizin Lisey adında bir kadının yaşadıklarına dayanıyor.

- Reklam -

Lisey, yirmi beş senelik kocası Scott’ı iki yıl önce kaybeder. Scott, çok satan romanları olan ödüllü bir yazar ve anlaşılması güç bir adamdır. Lisey, evliliklerinden önce Scott’ın ziyaret ettiği bir yer olduğunu bilmektedir. Bu yer, hem Scott’a iyi gelmiş, romanları için ihtiyacı olan fikirleri sağlamış hem de onu dehşete düşüren bir yer olmuştur. Boo’ya Moon adıyla bilinen bu yere gitme sırası ise şimdi Lisey’dedir. Kocasının yazdıklarına bakmasıyla başlayan olaylar, Scott’ın yaşadığı karanlığa giden ölümcül bir maceraya dönüşecektir.

Dizi şu an yapım öncesi aşamasında ve yayın tarihi ile ilgili henüz bir bilgi yok. Jason Momoa’nın yer aldığı See, M.Night Shamalayan’ın yaptığı Servant gibi dizilerin yer alacağı Apple TV+ ise 1 Kasım 2019’da yayına giriyor. Platform, son olarak Oscar ödüllü yönetmen Alfonso Cuarón’la 5 yıllık bir anlaşma imzalamıştı.

Melin Arda

1990 doğumluyum ve İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum.Mitoloji başta olmak üzere edebiyat, müzik ve yabancı diller ile ilgileniyorum. Çeviri yapmak ve dizi/film seyretmek bu alanları bir araya getirdiği için oldukça keyifli geliyor. Bunları yaparak ve seyahat ederek farklı hayatları ve bakış açılarını görmeyi seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jungle Cruise

Jungle Cruise Filminden İlk Fragman Geldi

nasa icon

NASA, İyonosferi Araştırmayı Sürdürüyor