in

Vampirle Görüşme’nin Yazarı Anne Rice’ın Lives of the Mayfair Witches Serisi Dizi Oluyor

Lives of the Mayfair Witches dizi oluyor. Vampirle Görüşme’nin yazarı Anne Rice imzalı bir seri daha ekrana taşınıyor.

anne rice amc Lives of the Mayfair Witches
- Reklam -
- Reklam -

Lives of the Mayfair Witches serisi dizi olmaya hazırlanıyor. AMC Studios, özellikle Vampirle Görüşme serisi ile tanınan Anne Rice’ın diğer ünlü macerası için AMC+ ve AMC adına bir yazar odası kurdu.

Dizi, AMC Studios’un “senaryodan serilere” projesi kapsamında geliştiriliyor. Bu projeye göre yazarlar çeşitli seriler için hikâyeler ve farklı içerikler geliştirerek projeyi somut hale getiriyor. Bu yazı odasının, AMC Studios tarafından açılan üçüncü yazı odası olduğunu da belirtelim. Diğer iki yazı odası Invitation to a Bonfire ve Demascus projelerini hazırlamıştı.

Lives of the Mayfair Witches serisi, stüdyonun ünlü yazar Anne Rice’ın kaleminden uyarlayacağı ikinci seri olacak. Vampirle Görüşme uyarlaması için yeşil ışık çoktan yakılmış ve 2022’de seyirciyle buluşacağı paylaşılmıştı.

- Reklam -

Yeni serinin senaryosu ise Esta Spalding ve Michelle Ashford’un kalemine emanet edildi. Yazarları Masters of Sex, On Becoming a God in Central Florida ve The Pacific gibi yapımlardan tanıyoruz. Kendileri serinin uygulayıcı yapımcılığını da yürütecek. Spalding ayrıca dizinin sorumluluğunu da üstlenmiş durumda.

Lives of the Mayfair Witches Dizisi Çıkış Tarihi Henüz Açıklanmadı

anne rice amc Lives of the Mayfair Witches

Lives of the Mayfair Witches, aileden gelen cadı güçlerine sahip olduğunu fark eden genç bir beyin cerrahının maceralarını anlatıyor. Hikâyede kahramanımız güçlerini kullanarak ailesine nesiller boyu musallat olan güçlerle mücadele ediyor.

AMC Studios geçen yıl Anne Rice’ın eserlerini satın aldığını duyurmuştu. Toplam on sekiz eseri içeren bu anlaşmadaki hikâyelerin geliştirilmesinde yapımcı Mark Johnson da önemli bir rol oynayacak.

- Reklam -

AMC Network ve AMC Studios’un özgün programlar başkanı Dan McDermott, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Dünya çapında büyük hayran kitlesine ulaşmış bu ikonik yapımlar için son derece hevesliyiz. Vampirle Görüşme’den sonra Esta ve Michelle gibi yetenekli yazarlarla bu kadar hızlı hareket ederek ikinci bir seriyi keşfedecek olmak harika bir his. AMC+ ve AMC evrenlerini genişleterek yeni seriler geliştirip hem mevcut hayranlara hitap etme hem de yeni hayranlar kazanma işini oldukça ciddiye alıyoruz.”

AMC Studios uyarlama işinde hız kazanarak yeni yapımlarıyla adından söz ettirecek gibi görünüyor. Siz Lives of the Mayfair Witches serisinin uyarlaması hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Pokémon Legends: Arceus

Pokémon’un Yeni Rol Yapma Oyunu “Legends: Arceus”tan Oynanış Videosu Yayınlandı

Hızlı ve Öfkeli 10 Vizyon Tarihi Fast and Furious

Hızlı ve Öfkeli Serisi Yola Devam Etmekte Kararlı: 10. Filmin Vizyon Tarihi Açıklandı