in

Locke & Key 2. Sezon Onayını Aldı

Locke & Key 2. sezon onayını aldı. Netflix’in çizgi roman uyarlaması fantastik dizisi yeni bölümleriyle maceraya devam edecek.

Locke & Key 3. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in çizgi roman uyarlaması fantastik dizilerinden Locke & Key, 2. sezon onayını aldı. Yapım yeni bölümleriyle yoluna devam ediyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle birçok yapımın çekim programları değişiyor. Başlayan prodüksiyonlar duruyor, tarihler erteleniyor. Tüm bu belirsizlik arasında olumlu bir haber dikkatleri çekti. Aynı isimli çizgi roman serisinden uyarlanan Locke & Key’in 2. sezonuna hasret kalmayacağız. Yapımın yeni bölümlerle devam edeceği haberi dizinin Twitter hesabı üzerinden hayranlarla paylaşıldı.

https://twitter.com/lockekeynetflix/status/1244640530018885634

- Reklam -

Dizinin yapımcıları Carlton Cuse ve Meredith Averill haberle ilgili, “Locke and Key’in yolculuğuna harika iş arkadaşlarımızla birlikte devam edecek olmaktan çok mutluyuz, Netflix’e özellikle bu zor zamanlarda desteklerini esirgemedikleri için çok minnettarız ve hikayenin sonraki bölümünü sizlerle paylaşacak olmakla ilgili çok heyecanlıyız,” sözlerini kullandılar.

Netflix Başkan Yardımcısı Brian Wright da şu sözleri ekledi:

“Joe Hill ve Gabriel Rodriguez’in harika çizgi romanlarından uyarlanan Locke & Key hikâyesiyle dünyanın her yerinden izleyiciyi ekran başına kilitledi. Bu dizinin bir parçası olmaktan çok gururluyuz. Carlton Cuse, Meredith Averill ve dizinin bütün ekibinin ikinci sezonda bize sunacaklarını görmek için sabırsızca bekliyoruz.”

Locke & Key 2. Sezon Çıkış Tarihi Henüz Belli Değil

Locke & Key babalarının gizemli ölümü sonrasında anneleriyle birlikte kendilerine miras kalan eve taşınan üç kardeşin hikâyesini anlatıyor. Keyhouse adındaki evi keşfettikçe özel güçlere sahip farklı anahtarlar buluyorlar ve yavaş yavaş bu anahtarların babalarının ölümüyle alakalı olabileceğini fark ediyorlar. Bu keşif sırasındaysa anahtarları çalmak için elinden geleni yapan bir şeytanı uyandırıyorlar.

Locke & Key 2. Sezon

Dizinin başrollerinde Skandal ve Mad Men dizilerinden tanıyabileceğiniz Darby Stanchfield, Utopia’nın Alice Ward’ı Emilia Jones, American Crime’dan Connor Jessup ve oyunculuk kariyerine The It’nin Georgie’si olarak başlayan Jackson Robert Scott bulunuyor.

- Reklam -

Dizinin yapımcılığını ve yazarlığını Haunting of Hill House’tan Meredith Averill, Heroes ve Star Trek: Discovery’nin de yapımcılığını yapan Aron Eli Coleite ve Lost, Jack Ryan dizilerinde çalışmış Carlton Cuse birlikte yapıyorlar.

2. sezonun çıkış tarihiyle ilgili henüz bir bilgimiz yok; muhtemelen sadece bizim değil yapım ekibinin de yok. Çünkü şu olağanüstü günler bitene kadar çekimleri yapmak da imkansız duruyor. Yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Serinin çizgi romanları dilimize JBC Yayıncılık tarafından kazandırılıyor.

Locke & Key 2. Sezon

Locke Ailesi’nin geleceğiyle ilgili tahminleriniz neler, Keyhouse’un büyülü odalarında keşfedilmeyi bekleyen yeni gizemlerle ilgili heyecanlı mısınız? Kayıp Rıhtım Forum’da yeni sezona dair beklentilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.


* Locke & Key 1. Sezon İncelemesi: Fantastik Kurgunun “Kafa Açan” Anahtarları

Kaynak: Deadline

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sony Pictures Koronavirüs Erteleme Morbius

Sony Pictures Filmleri Koronavirüs Nedeniyle Ertelendi

WOOL Serisi İncelemesi

WOOL Serisi İncelemesi: Hayat Siloya Sığar mı?