in ,

Locke & Key’in 3. ve Final Sezonunun İlk Fragmanı Yayınlandı

Locke & Key 3. sezon fragmanı yayınlandı. Netflix’in çizgi roman serisinden uyarladığı dizisi, yeni sezonu ile final vermeye hazırlanıyor.

Locke & Key 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

Locke & Key 3. sezon fragmanı Netflix tarafından paylaşıldı. Joe Hill ve Gabriel Rodríguez’in aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanan dizi, yeni sezonu ile final yapmaya hazırlanıyor.

Netflix, bugün dizinin epik sonunu vaat eden final sezonu için bir fragman yayınladı. İlk olarak 2020 yılının başlarında yayınlanmaya başlayan ve genel olarak olumlu eleştiriler alan dizi, ölen babalarının Keyhouse adlı aile evine taşınan Locke ailesinin çocuklarının buldukları sihirli anahtarlar sonrası yaşadıklarını konu ediniyordu. Dizinin oyuncuları arasında Darby Stanchfield (Scandal), Connor Jessup (Falling Skies), Jackson Robert Scott (WandaVision), Brendan Hines (The Tick), Sherri Saum (Power Book II: Ghost), Coby Bird (The Good Doctor) ve Aaron Ashmore (Killjoys) gibi isimler yer alıyor.

İlk sezonun olumlu eleştiriler alması sonrası 2. sezonu da Aralık 2021’de yayınlandı. Dizinin 3. sezon onayı, 2. sezon yayınlanmadan bir yıl öncesinden verildiği için, hayranlar uzun süredir yeni bir sezonun olacağını daha biliyordu. Hatta 3. sezonun 2. sezonla birlikte çekildiği duyuruldu. Ancak geçen nisan ayında gelen bir haberle birlikte, dizinin 3. sezonuyla final yapacağı ortaya çıktı.

- Reklam -

Şimdi de, Netflix’in artık geleneksel hale gelen Geeked Week etkinlikleri kapsamında, dizinin yeni sezonuna ilk bakışı da gösteren ilk fragmanı yayınlandı. Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

Locke & Key 3. Sezon Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragman YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz)

Yayınlanan fragman, evdeki kadim saatin ne işe yaradığını ve kullanıcının geçmişi görmesini sağlayan özellikleri gibi bazı önemli gelişmelere ilk bakış sunuyor. Bununla birlikte Kaptan Gideon’un şeytani Echo’sunun yükselişi de gözüküyor. Yeni görüntüler Tyler’ın dönüşüne dair ipuçları veriyor ve görünüşte yenilmez Dodge’un dönüşünü gösteriyor. Fragman ayrıca Locke kardeşler için nihai bir zorluğa da işaret ediyor: Teoride kendilerine ait olan tüm anahtarları geri alabilecekler mi? İlk sezondan beri serbest bıraktıklarını kilitlemek için kesinlikle çok mücadele etmeleri gerekecek.

- Reklam -

Dizi her ne kadar başlangıçta çizdiği yolu oluşturmak için çizgi romanlardan oldukça önemli alıntılar yapsa da, 2. sezonun sonu itibarıyla Locke & Key kaynağının ötesine geçmiş durumda.

Locke and Key’in kalan bölümleri, 10 Ağustos 2022 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Locke & Key’in 3. sezon fragmanını sizler nasıl buldunuz? Final bölümlerinden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Antarktika kıtası saklı kalmış yaşam alanı

Antarktika’da Buzların Altında Saklı Kalmış Bir ‘Yaşam Alanı’ Keşfedildi: “Karides Benzeri Canlılar Yaşıyor”

Minions The Rise of Gru fragmanı

Yeni Minyonlar Filmi “The Rise of Gru”dan Fragman Yayınlandı