in

Netflix’in Çizgi Roman Uyarlaması Dizisi Locke & Key 3. Sezon ile Final Yapacak

Locke and Key 3. Sezon ile final yapacak. Netflix’in Joe Hill ve Gabriel Rodríguez’in çizgi romanından uyarladığı dizi sona eriyor.

Locke and Key 3. Sezon ile Final Yapacak
- Reklam -

Locke and Key 3. Sezon ile final yapmaya hazırlanıyor. Joe Hill ve Gabriel Rodríguez’in aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanan Netflix dizisi, yolculuğunun sonuna geliyor.

Fantastik, korku ve gerilim türlerinin ağır bastığı dizi uyarlamasının ilk sezonu Şubat 2020’de Netflix kütüphanesindeki yerini aldı. Genel olarak olumlu eleştiriler alan dizi, ölen babalarının aile evine taşınan Locke ailesi çocuklarının buldukları sihirli anahtarlar sonrası yaşadıkları fantastik macerayı konu ediniyordu. 2. sezonu Aralık 2021’de yayınlanan dizinin 3. sezon onayı da bir yıl öncesinden verilmiş ve bu nedenle 2. sezon ile arka arkaya çekilmişti.

Yapım, ailenin babası Patrik Rendell Locke’un öldürülmesinin ardından hayatta kalan diğer Locke ailesi üyelerini merkeze alıyor. Rendell’ın eşi Nina Locke (Darby Stanchfield), Tyler (Connor Jessup), Kinsey (Emilia Jones) ve Bode (Jackson Robert Scott) adlarındaki üç çocuğu ile birlikte, Massachusetts’teki Rendell ailesinin malikanesine taşınıyor. Orada çocuklar, evin her yerindeki belirli kapıların kilidini sihirli yollarla açmak için kullanılabilecek gizemli anahtarları keşfediyorlar. Ancak çok geçmeden Dodge adındaki şeytani bir varlığın uyandığını ve aynı zamanda anahtarları aradığını fark ediyorlar. Şimdi de Deadline’ın haberine göre, dizinin yayınlanacak olan 3. sezonu ile final yapacağı belirtiliyor.

- Reklam -

Locke and Key 3. Sezon Çıkış Tarihi Henüz Açıklanmadı

Locke and Key 3. Sezon ile Final Yapacak

Final için hazırlanan dizinin baş yazarları Carlton Cuse ve Meredith Averill, en başından beri diziyi 3 sezon olarak tasarladıklarını söylediler.

“Dizi üzerinde çalışmaya başladığımızda, Locke ailesinin hikâyesini ve Keyhouse maceralarını tatmin edici bir sonuca ulaştırmak için üç sezonun ideal olacağını hissettik. Hikâye anlatıcıları olarak istediğimiz senaryoyu anlatma fırsatı bulduğumuz için minnettarız. Joe Hill ve Gabriel Rodríguez’in inanılmaz macerası tam da istediğimiz gibi. Yine de sihirli anahtarları kendi kişisel kullanımımız için saklıyoruz.”

- Reklam -

Kısa süre önce yayınlanan 2. sezon, birçok soruya cevap vermiş olsa da henüz cevaplanmamış birçok farklı soru da bulunuyor. İlk iki sezonda olduğu gibi toplamda 10 bölümden oluşması beklenen 3. sezonun, kalan sorulara tatmin edici bir cevap verip vermeyeceği ise dizi yayınlandıktan sonra belli olacak.

Çekimleri önceki sezonla birlikte yapılan yeni sezonun post prodüksiyon aşaması devam ediyor. Dizinin son sezonunun 2022 yılı içerisinde Netflix kütüphanesindeki yerini alması bekleniyor.

Locke & Key’in ilk iki sezonunu izlemiş miydiniz? Dizinin 3. sezon ile final yapacak olması konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Warner Bros. Discovery

Netflix’in Tahtını Sarsacak Birleşme Tamamlandı: WarnerMedia ve Discovery Artık Tek Çatıda

haydarpaşa kazıları helenistik mezar

Haydarpaşa Kazılarında 2 Bin Yıllık Helenistik Mezar Gün Yüzüne Çıkartıldı