in ,

Locke & Key Dizisinden Özel Tanıtım Videosu

Locke & Key dizisinden özel bir tanıtım videosu geldi. Netflix’in yeni çizgi roman uyarlaması için geri sayım devam ediyor.

locke key dizi netflix tanitim kapak
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in çizgi roman uyarlaması yeni fantastik dizisi Locke & Key için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Stephen King’in oğlu Joe Hill’in kaleme aldığı ve yetenekli sanatçı Gabriel Rodriguez’in çizimlerini üstlendiği çizgi romandan uyarlanan Locke & Key dizisi için geri sayım sürüyor.

Netflix, bünyesine yeni fantastik diziler eklemeye devam ediyor. Bu defa karşımıza Joe Hill’in kaleminden çıkan bir çizgi roman uyarlaması geliyor. The Witcher sonrası oluşabilecek fantastik dizi uyarlaması boşluğu için kanalın adayı oldukça iddialı gözüküyor.

İlk defa 2008 yılında yayımlanan serinin çizgi romanları, kendilerine kısa sürede sadık ve geniş bir kitle yakalamayı başardı. Önümüzdeki ay Netflix’teki yerini alacak dizinin ise tanıtım faaliyetleri hız kesmeden sürüyor.

- Reklam -

Joe Hill İmzalı Locke & Key Dizisine Özel Tanıtım

Dizinin yazarı, çizeri ve yapım ekibinin açıklamalarını ve kamera arkasını içeren yeni tanıtım; bizleri nasıl bir yapımın beklediğinin de ipuçlarını veriyor.

Joe Hill, öykünün çıkış noktasını şu sözle açıklıyor:
“Aklımda bir korku hikâyesi vardı. Konusu, içinde büyülü anahtarlar olan adeta canlı bir evdi.”

YouTube video

Joe Hill, dizide yazar olarak da görev alarak hayranlarının içine su serpmesini biliyor. Yapım ise aynı zamanda oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Locke & Key Kadrosu ve Konusu

Dizide Nina Locke rolünde Darby StanchfieldBode Locke rolünde IT ve IT 2’da oynayan Jackson Robert Scott, Tyler Locke rolünde Connor Jessup, Kinsey Locke rolünde Emilia Jones ve Rendell Locke rolünde ise Bill Heck yer alıyor.

Carlton Cuse ve Meredit Averill’in dizinin sorumluluğunu üstlendiğini hatırlatalım. Cuse’u Lost, Jack Ryan, Rampage ve Bates Motel ile hatırlıyoruz. Averill ise karşımıza daha önce The Haunting of Hill House ve The Good Wife gibi işlerde çıkmıştı.

- Reklam -

locke key dizi netflix tanitim

Fantezi ile korku türlerini bir araya getiren Locke & Key, babaları gizemli bir şekilde hayatını kaybeden 3 çocuk ve onların annelerinin; aileye miras kalan eve yerleşmesiyle başlıyor. Evde esrarengiz anahtarlar bulan Locke Ailesi, anahtarlar ile babalarının ölümü arasındaki bağlantıyı kurmaya başlar. Ayrıca anahtarlar, aile üyelerine özel güçler de sağlamaktadır. Özel güçler de beraberinde kötücül düşmanları getirir.

Locke & Key dizisi 7 Şubat 2020 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Yapımdan beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* Dracula 1. Sezon İncelemesi

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Edgar Allan Poe DEX

Edgar Allan Poe Öyküleri Yeni Çevirisine Kavuşuyor

loki avengers dizi marvel disney

Loki Dizisi İlk Avengers Filmine Geri Dönüş Yapabilir