in ,

Netflix’in Yeni Doğaüstü Dizisi “Lockwood & Co.”dan İlk Tanıtım Yayınlandı

Lockwood & Co. dizi uyarlaması için ilk tanıtım videosu paylaşıldı. Netflix, Jonathan Stroud’un fantastik roman serisini ekrana taşımaya hazırlanıyor.

Lockwood & Co dizi tanıtım
- Reklam -
- Reklam -

Lockwood & Co. dizi uyarlaması için tanıtım videosu yayınlandı. Netflix’ten yeni bir doğaüstü yapımı geliyor.

Çoğunlukla Bartimaeus Üçlemesi adlı fantastik roman serisi ile tanınan İngiliz yazar Jonathan Stroud’un Lockwood & Co. serisi ekrana taşınıyor.

İlk romanı 2013’te yayımlanan ve toplamda 5 ana kitaptan oluşan serinin ilk iki kitabı (Haykıran Merdiven ve Fısıldayan Kafatası) daha önce Türkçeye de kazandırılmıştı.

- Reklam -

Dizi uyarlamasının oyuncu kadrosunda Bridgerton’dan Ruby Stokes ve Grantchester’dan Morven Christie başrolleri paylaşıyor.

Lockwood & Co. Tanıtım Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Alternatif bir Londra’da geçen seride, Britanya’yı etkisi altına almış musallat vakaları takip ediliyor. Lockwood ve Ortakları şirketi, psişik güçlere sahip dedektiflerle bu gizemli olayları çözmek için maceraya atılıyor.

Dizinin konusu şu sözlerle tanımlanıyor:

Gizemli geçmişi, peşini hiç bırakmayan asi girişimci Anthony Lockwood (Cameron Chapman), eksantrik yardımcısı George Cubbins (Ali Hadji-Heshmati) ve Lucy’nin tarihin akışını değiştirecek korkunç bir gizemi çözmeleri ele alınıyor.

Lockwood and Co dizi tanıtım fragman

Ant-Man, Tintin, Kid King ve Attack the Block ile tanınan BAFTA adayı Joe Cornish’in yazıp yönettiği dizinin ilk sezonu toplamda 8 bölümden oluşacak.

- Reklam -

Yapımın yönetmenliğinde Joe Cornish’e William McGregor (His Dark Materials) ve Catherine Morshead (Downton Abbey) eşlik edecek. Dizinin senaristleri arasında Joe Cornish’le birlikte Joy Wilkinson, Ed Hime ve Kara Smith yer alıyor.

Penelope Fittes rolü Morven Christie, The Golden Blade rolü Luke Treadaway, Lucy Carlyle rolü Ruby Stokes, Bobby Vernon rolü Paddy Holland, Dedektif Barnes rolü Ivanno Jeremiah ve Anthony Lockwood rolü Cameron Chapman tarafından canlandırılıyor.

Lockwood and Co dizi netflix

Diziye kaynaklık eden kitap serisinin ilk iki kitabı Türkçeye Akılçelen Kitaplar tarafından kazandırıldı. Ancak serinin diğer üç kitabı dilimize tercüme edilmedi. Serinin kitapları Edgar Award, The Inky Awards, Goodreads Choice, Carnegie Medal gibi birçok ödüle aday gösterilmişti.

Lockwood and Co. dizisi 27 Ocak 2023 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Siz imzalı kitap serisini okumuş muydunuz? Dizi uyarlamasından beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Digital Spy

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

the witcher remake geliyor

Tamamen Baştan Geliştirilecek “The Witcher Remake” Geliyor

house of the dragon zaman atlamaları

House of the Dragon’ın Yeni Sezonunda Zaman Atlamaları Yaşanmayacak