in ,

Netflix’in Genç Hayalet Avcılarını Merkeze Alana Yeni Dizisi “Lockwood & Co.”dan Fragman

Lockwood & Co. fragmanı yayınlandı. Netflix’in yeni doğaüstü dizisi, genç ve yetenekli hayalet avcılarının maceralarını konu ediniyor.

Lockwood & Co. fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Lockwood & Co. fragmanı yayınlandı. Netflix’in genç hayalet avcılarını merkeze alan yeni dizisi yaklaşıyor.

Londra’da geçen yeni hayalet dizisi, genç hayalet avcıları Anthony Lockwood (Cameron Chapman) ve George Karim’e (Ali Hadji-Heshmati) katılan psişik yeteneklere sahip Lucy Carlyle’a (Ruby Stokes) odaklanacak. Anthony Lockwood, finansal kazançlarla yönlendirilen yetişkin kurumsal hayalet avcılarına karşı isyan etmek için genç girişimci Lockwood & Co.’yu kurar. Dizi, Ant-Man’in ortak yazarı Joe Cornish tarafından yaratıldı ve Jonathan Stroud’un aynı adlı Lockwood ve Ortakları serisine dayanıyor.

Netflix tarafından dizinin ilk tanıtımı geçen yılın ekim ayında paylaşılmıştı. Şimdi yayınlanan ilk fragman ise doğaüstü gizemle harmanlanmış, Londra’da geçen bir reşit olma macerası vaat ediyor.

- Reklam -

Yeni fragman, Lucy’nin “alışılmadık bir doğaüstü soruşturma” reklamını takip etmesiyle başlıyor ve hızla her türden hayaletimsi görüntüleri ve kılıç dövüşü eylemini ortaya çıkarıyor. Gençlerden oluşan avcı üçlüsü, “Londra’daki her hayalete” ve yetişkin hayalet avcısı şirketlerin bürokratik güçlerine karşı iki cephede savaşıyor gibi görünüyor.

Yayınlanan fragmana hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Lockwood & Co. Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Netflix’in dizi hakkında paylaştığı tanıtım bülteni ise şu şekilde:

Birbirinden yetenekli genç hayalet avcılarının her gece ölümcül ruhlarla tehlikeli bir mücadeleye giriştiği Londra’da, yetişkinler tarafından yönetilen kurumsal ajanslar arasında bir tanesi tek başına ayakta kalmaya çalışmaktadır. Ticari hedeflerden uzak ve herhangi bir yetişkinin denetiminden bağımsız olan küçük girişim Lockwood & Co.’da yönetim iki genç erkeğe emanettir. Olağanüstü psişik yeteneklere sahip genç bir kızın aralarına katılmasıyla gücüne güç katan bu çılgın üçlü, tarihin akışını değiştirecek bir gizemi çözmek için harekete geçer.

- Reklam -

Dizinin geleceği haberi ilk olarak 2020’de duyurulmuş ve ilk sezonun 8 bölümden oluşacağı belirtilmişti. Oyuncu kadrosu genç ve henüz nispeten bilinmeyen isimler. Yani platform diziyi tanıtmak için yıldız gücüne güvenemeyecek.

Fragmanın yanı sıra diziden yeni bir poster de paylaşıldı.

Lockwood & Co. poster

Yeni dizi, 27 Ocak 2023 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Yeni Netflix dizisi için yayınlanan fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Kanatayak Kanatayak dedi ki:

    Konu harika fakat işlenişi çok da iyi değil. Biraz daha karanlık bir havası olmalıymış. Bu diziyi netflix’in değil de hbo’nun yapmasını isterdim. Yine de iyi bir dizi en azından izlenebilir. Bir de sorum var: Dizinin uyarlandığı kitaplarda anlatıcı birinci kişi mi yoksa üçüncü kişi, tanrısal falan mı? Ona göre okumayı düşünüyorum ve bu benim için çok önemli.

  2. Avatar for michiko michiko dedi ki:

    1.Kitapta olayları Lucy’nin gözünden okuyoruz. Sonra anlatıcı değişiyor mu bilmiyorum

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Warner Bros Discovery Muzik Arsivi Satis

Warner Bros. Discovery, Borçlarını Azaltmak için Ünlü Film Müziklerinin de Yer Aldığı Müzik Arşivini Satıyor

Sharper Fragmanı: Sebastian Stan ve Julianne Moore

Sebastian Stan ve Julianne Moore’lu Yeni Apple TV+ Filmi “Sharper”dan İlk Fragman