in

Loki 2. Sezon Onayı Geldi: Kurnazlık Tanrısı Maceralarına Devam Ediyor

Loki 2. sezon onayı aldı. Başrolünde Tom Hiddleston’un yer aldığı ve ilk sezonu henüz final veren Disney+ macerası, yeni sezonuyla ekranlara dönecek.

Loki 2. Sezon Onayı
- Reklam -
- Reklam -

Loki 2. sezon onayı, ilk sezonun finali ile geldi. Tom Hiddleston’ın Marvel Sinematik Evreni yolculuğu Disney+ üzerinden yeni maceralar ile devam etmeye hazırlanıyor.

Disney+ için üçüncü MCU dizisi olan Loki’deki olaylar Avengers: Endgame’in zamanda geçmişe gidip sonsuzluk taşlarını aramaları ile başladı. Hilebaz tanrı, Tesseract ile kaçtıktan sonra zamanın doğru akışını yönettiği söylenen bir organizasyon olan Time Variance Authority/TVA tarafından tutuklandı. Önceden belirlenmiş yolundan saptığı için yok edilmek yerine, Ajan Mobius M. Mobius (Owen Wilson) tarafından haydut bir Loki varyantı olan Sylvie’yi (Sophia Di Martino) yakalamasına yardımcı olması için görevlendirildi. Ancak Loki ve Sylvie, Zaman Bekçileri’nin aslında var olmadığını keşfettikten sonra, TVA’nın arkasındaki varlığın peşine düşmek için takım olarak çalışmaya başladılar.

Loki’nin ilk sezonu nihayet sona erdi. Şimdiye kadar 2. sezon tartışmaları sürekli gündemde olsa da resmi bir açıklama bulunmuyordu. Ancak nihayet 2. sezonun olacağına dair resmi teyit, ilk sezonun final bölümünün jenerik sonrası sahnesinde ortaya çıkan “Loki 2. sezonda geri dönecek” duyurusu ile oldu.

- Reklam -

Loki 2. Sezon Onayı ile Disney+’ta Devam Edeceği Resmileşen İlk Marvel Yapımı Oldu

Loki 2. Sezon Onayı

Loki’den önce Disney+ üzerinden MCU hayranları ile buluşan WandaVision ve The Falcon and the Winter Soldier için henüz böyle bir onay gelmedi. WandaVision’ın tek sezon ile sınırlı olduğu, karakterin Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmi ile macerasına devam edeceği zaten onaylanmıştı. The Falcon and the Winter Soldier olası bir sezon 2 için haber beklese de, Sam Wilson’ın Captain America 4 filmi kesinleşmiş durumda.

Tüm bunlarla birlikte, Loki’nin 2. sezon onayı alması pek de şaşırtıcı değil. Marvel Studios, Loki’nin maceralarının birden fazla sezon boyunca devam etme potansiyeli olduğunu bir süredir dillendiriyordu. Şimdi ilk sezon finali sonrası neden devam etmesi gerektiği ile ilgili mantıklı seçenekler var.

- Reklam -

Dizinin 2. sezon onayı her ne kadar verilmiş olsa da, ne zaman devam edeceği veya kadroda kimlerin kalıp kimlerin ayrılacağı henüz açıklanmış değil.

Sizler Loki 2. sezon onayı konusunda neler düşünüyorsunuz? Dizinin ilk sezon finalini izlediniz mi? İzlediyseniz nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dünya Sineğe Baktı: Cahit Kaya

Cahit Kaya, “Dünya Sineğe Baktı” ile Dehşeti Yeni Bir Gözle Tanımlıyor

Power Rangers en büyük düşmanı

Power Rangers En Büyük Düşmanıyla Yüzleşiyor