in

Loki Dizisi İlk Avengers Filmine Geri Dönüş Yapabilir

Avengers filminde Loki’ye ait olan hükümdar asası, Loki dizisinde yer alacak. Bu da, ilk filmdeki kahramanların dizide gözükeceği anlamına gelebilir.

loki avengers dizi marvel disney
- Reklam -
- Reklam -

Disney’in çevrimiçi dizi platformu Disney+ birçok Marvel Sinematik Evreni dizisine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Çekimlerine başlanan ve her şeyi sır gibi saklanan Loki dizisi hakkında ise yeni bilgiler gelmeye başladı. Anlaşılan dizi ilk Avengers filmindeki karakterleri tekrar gösterebilir.

Marvel yapımlarının her türden kılıç, kalkan veya asa gibi eşyalarını gerçeğe dönüştürmesiyle bilinen ustası Russell Bobbitt, Twitter hesabından Loki dizisine ait bir aksesuar paylaştı. 2012’deki Avengers filminde Loki’nin asası olarak kullanılan ve içinde Zihin Taşı’nı barındıran hükümdar asası, dizinin zamanda yolculuk sırasında ilk Avengers filmine de geri döneceğinin habercisi oldu.

İlk Avengers filminde Loki dünyayı fethetmeye geldiğinde asayla beraber dünyaya inmişti. Thanos’un Loki’ye verdiği ve Loki’nin Hawkeye dahil birçok SHIELD ajanının zihnini kontrol etmekte kullandığı Spectre içerisinde Zihin Taşı’nı barındırmasıyla beraber Wanda’ya ve kardeşi Pietro’ya (Scarlet Witch ve Quicksilver) da güçlerini bahşetmişti.

Loki Disney+

Avengers: Infinity War sırasında Loki Thanos tarafından öldürülse de, kendisi Endgame sırasında alternatif bir evrende kaçarak başka bir dünyaya ışınlanmıştı. Disney+’ta izleyeceğimiz Loki dizisi de bu alternatif Loki’yi izleyicilere sunacak. Dizi hakkında edinilen tek detay elinde Tesseract’ı bulunduran Loki’nin zamanda ve alternatif evrenler arasında yolculuk edeceği. Avengers: Endgame sırasında Zihin Taşı’nı barındıran asası Captain America tarafından alındığı için de Loki, Scepter’ı tekrar edinmek adına 2012’deki Avengers filminde dünyayı fethettiği zamana dönecek.

- Reklam -

Loki Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Bunlar her ne kadar Marvel hayranlarının ürettiği teoriler olsa da Russell’ın sırf hayranları heyecanlandırmak için öylesine bu paylaşımı yapmış olması da muhtemel. Çekimleri yeni başlayan yapımla aynı anda bu paylaşımı yapması yine de sosyal medyada yankı uyandırdı. Çünkü teoriler doğru çıkarsa tüm Avengers üyelerini dizi evreninde görme imkanı yakalayacağız.

Loki Tom Hiddleston

Tom Hiddleston ekranlarda yedinci kez karakteri canlandıracak. Dizinin kadrosunda Hiddleston’ın yanı sıra Sophia Di Martino da henüz belli olmamış bir rol ile bulunuyor. Her ne kadar teoriler üretilse de Loki dizisi hâlâ bir kapalı kutu denilebilir. Konsept tasarımlarında görünen 1970’lerdeki Loki figüründen sonra çıkan bu teori gerçek olursa, zaman yolculuğunu bir de bu ekranlarda izlemek hayli keyifli olacak.

Kesin bir tarihi açıklanmasa da Disney’in planlarına göre Loki, 2021 yılı içerisinde Disney+’ta yayınlanacak.

Sizlerin diziyle ilgili teorileri neler? Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* The Witcher 2. Sezonu, Game of Thrones’un Yıldız Oyuncusunu Konuk Edebilir

Kaynak: Screen Rant

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    İyi de yeni bir evrene geçiş yapacaklardı. Şimdi tekrar ilk döneme gitmelerindeki amaç ne acaba ? İlginç bir dizi olacak gibime geliyor.

  2. Avatar for Estranged Estranged dedi ki:

    Keşke Loki’nin Asgard’da yaptığı fenalıklarla ilgili bir dizi çekselerdi. Taş muhabbeti beni sıktı artık. Muhtemelen dizi Doctor Strange 2’ye bağlanacak. Öyle bir söylenti vardı çünkü.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

locke key dizi netflix tanitim kapak

Locke & Key Dizisinden Özel Tanıtım Videosu

model evren varlık ergen

Varlık Ergen’in Bilimkurgu Kitabı “Model Evren” Raflarda