in

Loki Dizisi, Rick and Morty’nin Senaristine Emanet

Tom Hiddleston’ın oynayacağı Loki dizisinin başına Rick and Morty’nin senaristi getirildi. Dizinin konusu ortaya çıktı.

Loki Tom Hiddleston
- Reklam -
- Reklam -

2011’de vizyona giren Thor filmi, Fırtına Tanrısı’nı canlandıran Chris Hemsworth kadar, onun kötücül üvey kardeşi Loki‘yi oynayan Tom Hiddleston‘ın performansıyla da alkış toplamıştı. Öyle ki son yıllarda bu oyuncuları başka rollerde görmeyi yadırgar, bu rollere başka aktörleri yakıştıramaz olduk. Bununla birlikte Thor hâlâ sık sık karşımıza çıksa da Infinity War‘daki “malum olaydan” ötürü Loki’yi uzun zamandır beyazperdede göremiyoruz. Bu da karakterin hayranları için üzücü bir durum elbette…

Neyse ki imdadımıza Disney yetişti! Şu sıralar Disney+ kanalında yayınlanmak üzere Vision and Scarlet Witch ve Falcon dizileri hazırlatan stüdyo geçtiğimiz aylarda bu yapımlara Loki dizisini de ekledi. Üstelik dizinin başrolünde yine Tom Hiddleston var. Bugün yayınlanan açıklamaysa dizinin senaristinin ve yapımcısının bulunduğu yönünde…

- Reklam -

Daha önce Community‘nin senaristliğini yapan, son dönemdeyse Rick and Morty ekibinde yer alan Michael Waldron, Loki’nin deneme bölümünü çekmesi ve dizinin baş yapımcılığını üstlenmesi için kadroya dahil edildi. Ek olarak dizinin konusu da kısa bir özetle açıklandı:
Dizi bir hilekâr ve şekil değiştirici olan Loki’nin insanlık tarihi boyunca çeşitli yerlerde ortaya çıkmasını ve tarihi olaylara beklenmedik şekillerde etki etmesini konu alacak.
Şimdilik kadroda yer alacak diğer oyuncular ya da gösterim tarihi hakkında ne yazık ki bir bilgi yok. Bununla birlikte Hiddleston’ın canlandıracağı Loki’yi izlemenin keyifli olacağına şüphemiz yok. Rick and Morty gibi çılgın bir çizgi filmin senaristinin Asgard’ın kötülükler tanrısı için bir sürü keyifli yaramazlık kaleme alacağından da öyle… Gelişmeleri merakla bekliyoruz.

- Reklam -

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Dizi nerede geçecek, Asgard mı ?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

dune jason momoa ust

Yeni Dune Filminin Gösterim Tarihi Belli Oldu

gorunmez gemi ust

Necva G. Esen’in Romanı “Görünmez Gemi” Bizlerle