in

Loki Dizisinden İki Önemli Haber Geldi

Loki dizisinde MCU’nun ilk transeksüel karakteri yer alacak. Bununla birlikte ünlü aktör Owen Wilson da dizinin kadrosuna dahil oldu.

loki oven wilson
- Reklam -
- Reklam -

Disney+’ta 2021 baharında seyirciyle buluşacak Loki dizisinden merak uyandırıcı detaylar gelmeye devam ediyor. Son duyuruyla birlikte Marvel Sinematik Evreni’nin ilk transeksüel karakteri Sera tanıtıldı. Haber, Loki’nin ön prodüksiyon aşamasının başlamasıyla birlikte geldi.

Dizide, Avengers: Infinity War’da öldüğünü gördüğümüz Loki’nin farklı bir versiyonunu izleyeceğiz. Seri, Avengers: Endgame’de kahramanlar zamanda yolculuk yaparken kaçan Loki üzerine yoğunlaşacak. Loki’nin ilk Avengers filmindeki zamanlarına dönebileceğine dair bazı sinyaller de verilmişti. Ayrıca, Sophia Di Martino’nun kadroya katıldığı haberi de paylaşılmıştı. Kendisinin Verity Willis rolünde olacağı düşünülüyor.

Paylaşılan son heyecan verici duyuruya gelelim. The Illuminerdi’ye verilen röportaja göre Marvel Sinematik Evreni’nin ilk transeksüel karakteri Sera olacak. Münzevi ya da kanatsız melek olarak tasvir edilen Sera, kendisini “kadın” olarak tanımlıyor. Loki’nin üvey kız kardeşi Angela’yla evli olması da diziyle bağlantısını açıklıyor. Önümüzdeki yıllarda Sera’yı sinema perdesinde de göreceğimize dair teoriler de var.

- Reklam -

loki sera

Marvel Başkanı Kevin Feige, yakın zamanda katıldığı bir toplantıda kendisine sorulan “Marvel Sinematik Evreni filmlerinde transeksüel bir karakter görecek miyiz?” sorusunu “Evet, kesinlikle evet. Hatta şu sıralar çektiğimiz filmde göreceğiz,” şeklinde yanıtlamıştı.

Owen Wilson, Loki Dizisine Katıldı

Bir diğer haberse yine dizinin kadrosuyla ilgili. Çeşitli kaynaklar tarafından doğrulanan habere göre Owen Wilson, dizinin kadrosuna dahil oldu. Rolü hakkındaki detaylar gizli tutuluyor, dolayısıyla oyuncunun çizgi romanlarda yer alan kahramanlardan birini mi yoksa yepyeni bir karakteri mi canlandıracağı bilinmiyor. Loki’nin yanında yolculuk eden bir karakter olabileceği de düşünülüyor.

Dizide göreceğimiz tüm karakterler netleşmemiş olsa da hikâyenin zamanda yolculuk etrafında şekilleneceğini biliyoruz. Loki’nin zamanda yolculuk yapacağı yalnızca tanıtım yazısında gördüklerimizden ulaşılmış bir çıkarım değil. Yapımcı Stephen Broussard da bunu doğrulamıştı.

- Reklam -

loki doctor strange

Marvel hayranlarının beklediği birçok yapım var. Black Widow, Captain Marvel 2 ve neredeyse tamamı Asyalı oyunculardan oluşacak ilk Marvel filmi Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings bunlardan bazıları.

Siz yeni haberler hakkındaki fikirleriniz nedir? En çok beklediğiniz Marvel yapımı hangisi? Düşük bir ihtimal olarak görülse de Owen Wilson’ı Sera rolünde izleyeceğimizi düşünenlerden misiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın!


* One Piece Mangasının Canlı Aksiyon Dizisi Geliyor

Kaynak: Screen Rant

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Marvel, evreni komple kadın ve trans yapacak sanırım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jurassic World 3 Laura Dern

Laura Dern, Jurassic World 3 İçin Oldukça Heyecanlı

Star Wars: Underworld

Star Wars Dünyasının İptal Edilen Dizisinin Test Çekimleri Yayınlandı