in

Loki Dizisi İçin Çalışmalar Başladı

Ünlü oyuncu Tom Hiddleston, Disney+’ta yayınlanacak yeni Marvel dizilerinden Loki için hazırlıkların başladığını söyledi.

Loki dizi
- Reklam -
- Reklam -

Loki karakteriyle özdeşleşmiş ve gelecek dizinin de başrolünde olacak Tom Hiddleston, ön prodüksiyon çalışmalarına başlandığını duyurdu.

2021 yılında Disney+ platformunda yayınlanacak olan Loki, Hiddleston’un Thor filmlerinde tanıtılan popüler kurnazlık tanrısı karakterine odaklanıyor. Yaygın olarak en güçlü MCU kötülerinden biri olarak kabul edilen Loki, şimşek tanrısı Thor’un kardeşidir. Kötülük konusunda bu kadar hırslı olmasının sebebi de Asgardia tahtını kardeşine kaybetmekten kaynaklanıyor.

2012 yılında çıkan ilk Avengers filminin ana kötülerinden biri de Loki’ydi. Fakat Thor ile olan ilişkisi saf iyi-kötü olan bir duygudan daha karmaşıktı. Avengers: Infinity War filminin başında karakter Thanos tarafından öldürülür. Ancak Loki, Avengers: Endgame’de zaman yolculuğu sayesinde yeniden ortaya çıkar ve karışıklıktan yararlanarak kaçma fırsatı bulur.

- Reklam -

İşte yeni gelecek dizide de Avengers filmlerinde tasvir edilen zaman çizelgesini takip etmek yerine, Avengers: Endgame’de Tesseract’ı alarak kayıplara karışan karakterin versiyonunu takip edecek. Bu da bize Thor’la anlaşmaya başlamış ve bir nebze daha iyi görünen Loki’den daha farklı bir karaktere hazır olmamız gerektiğini gösteriyor.

Loki Tom Hiddleston

Loki, 2021 Yılında Disney+’ta Yayınlanacak

Bununla birlikte, yaklaşan diğer Marvel/Disney+ serileri Wandavision, Hawkeye ve The Falcon and The Winter Solider gibi Loki de bağımsız bir yapım yerine MCU’nun bir parçası olarak devam edecek. Dizi hakkında şu anda bildiklerimiz oldukça sınırlı durumda. Ancak, bu yıl çıkan Yesterday filmi oyuncularından Sophia Di Martino’nun da kadroya bilinmeyen bir rolle dahil olduğu duyuruldu. Bazı kaynaklar kendisinin Loki’nin kadın versiyonunu oynayacağını söylüyorlar. Ancak bu bilgiyle ilgili herhangi bir açıklama gelmiş değil.

Diziyle ilgili son bilgi, yıldız oyuncu Hiddleston’un Instagram paylaşımıyla geldi. Oyuncu, seri üzerinde ön prodüksiyon çalışmalarının başladığını bir ekip fotoğrafıyla takipçilerine paylaştı. Paylaştığı fotoğrafta kendisiyle birlikte ekipteki bazı oyuncular, yönetmen Kate Herron ve baş yapımcı Kevin Wright bulunuyordu.

Söz konusu paylaşıma ve ne yazdığına hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

https://www.instagram.com/p/B6V_IvWgtOK/

- Reklam -

Loki takımı. Hazırlık resmi olarak başladı! Yeni Yılda görüşürüz.

Yapılan bu yeni paylaşımla birlikte diziyle ilgili gelecek haberlerin çoğalacağı ve daha ayrıntılı bilgiler paylaşılacağı umut ediliyor. Böylece heyecanla bekleyen Loki hayranları da, dizinin gelmesine bir süre olsa da en azından haberler ve set fotoğraflarıyla bu bekleyişi daha eğlenceli hale getirebilirler.

Dizinin hangi gün çıkış yapacağı kesin olarak bilinmese de 2021 yılının ilkbahar aylarında yayınlanacağı düşünülüyor.

Dizinin konusu hakkında sizlerin teorileri nelerdir? Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Loki Dizisi, Doctor Strange 2’ya Bağlanacak

* Tom Hiddleston İlk Kez Konuştu: Loki Dizisi Önemli Soruların Cevabını Verecek

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Şamanizm

Şamanizm: Tanımı, Tarihi ve İnançları

Anne Rice Vampirle Gorusme

Anne Rice Uyarlaması The Vampire Chronicles Dizisi Sahipsiz Kaldı