in

Tom Hiddleston İlk Kez Konuştu: Loki Dizisi Önemli Soruların Cevabını Verecek

Marvel yeni döneme büyük bütçeli dizileriyle giriş yapmaya hazırlanıyor. Hakkında çok az bilgi bulunan Loki ile ilgili, dizinin başrolü Tom Hiddleston ilk kez konuştu.

loki tesseract ust
- Reklam -
- Reklam -

Thor’un üvey kardeşi olan Loki karakteri, Marvel Sinematik Evreni’nin çoğu filminde yer aldı. Loki her ne kadar Kötülüğün Tanrısı olarak anılsa da, hayranların filmlerde dört gözle beklediği karakterlerden bir tanesi. İngiliz aktör Tom Hiddleston tarafından canlandırılan karakter ilk olarak 2012’deki The Avengers filmi ile izleyenlere tanıtılmıştı. Ardından da Infinity War’un başlangıcında Thanos tarafından öldürülerek herkesi şok etmişti. Avengers: Infinity War’u takiben vizyona giren Avengers: Endgame filmindeki zaman yolculuğu görevi, geçmişteki Loki’nin Tesseract’i (çok güçlü kozmik bir silah ve içinde Sonsuzluk Taşları’ndan birini barındırıyor) çalarak kayıplara karışmasına yol açmıştı. Bu sayede de Hiddleston’un MCU’dan ayrılması olanağı tekrar ortadan kalkmıştı.

Ancak sorun Loki’nin bu andan sonra ne yaptığına veya yapacağına dair hiçbir bilgi verilmedi. Çünkü filmde her şey bir anlığına gelişmiş ve tekrar sözü bile edilmeden sona ermişti. Disney tarafından düzenlenen D23 Expo sırasında, bir Loki dizisinin izleyenlerle buluşacağının müjdesi verilmişti. Bu sayede kafalarındaki sorulara cevap arayacağını düşünen kişiler beklemeye koyuldular. Geçtiğimiz günlerde Tom Hidlleston’ın bizzat kendisi, dizinin yarım kalmış her şeyi açıklayacağını onayladı.

Tom Hiddleston Konuk Olduğu Televizyon Programında Bazı Açıklamalar Yaptı

loki tesseract

- Reklam -

Hiddleston, The Late Show with Stephen Colbert isimli televizyon programına konuk oldu. Kendisi sunucu tarafından acımasız bir sorguya çekilse de, detaylar hakkında ağzını bıçak açmadı. Ancak şunları söyledi:
“Bana sürekli sorulan iki soru var ’Loki gerçekten öldü mü?’ ve ’Loki o küple ne yapıyor?’ Dizi her iki soruya da cevap verecek.”
Bu senenin başlarında Avengers: Endgame’in yönetmenleri Russo Kardeşler, Loki’nin Tesseract’i çaldıktan sonra ’başka bir gerçeklik yarattığını’ belirtmişlerdi. Eğer gerçekten böyle bir şey yaptıysa, yeni oluşan gerçeklik ve oradaki karakterler muhtemelen MCU’nun standart kronolojisinden oldukça farklı olacak. Ayrıca San Diego Comic Con sırasında Kevin Feige, Loki’nin hikayesinin Endgame’den başlayarak devam edeceğini söylemişti. Yani filmlerden bağımsız bir karakter veya hikâye görmeyeceğiz.

Loki Tom Hiddleston

Dizinin başrol oyuncusu ve yönetmeni dışında henüz açıklanan neredeyse hiçbir detayı yok. Sadece 2021 yılının ilkbahar aylarında Disney+ platformunda yayınlanacağını ve 6 bölümden oluşacağını biliyoruz. Bu sayede God of Mischief’in ihanet edebileceği ve savaşabileceği yeni karakterler Marvel evrenine tanıtılabilecekler. Yavaş yavaş şekillenmeye başlayan dizinin fragmanı da, diğer yapımlarla beraber Disney’in resmi medya hesaplarında paylaşılacak.

- Reklam -

Peki ya sizin Loki dizisinde olacaklarla ilgili teorileriniz var mı?

Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Loki Dizisi, Rick and Morty’nin Senaristine Emanet

* Avengers: Endgame Yazarları, Ragnarok Filminden Sonra Bambaşka Bir Thor Bulmuşlar!

* Avengers: Infinity War’da Thanos Parmağını Şıklatırken 3 Karakteri Bilerek mi Öldürmedi?

Kaynak: Screen Rant

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Stephen King

13 Stephen King Filmini Korkmadan İzleyene 1300 Dolar!

Behzat Ç.

Behzat Ç. Yeni Sezon Onayını Aldı: Amirimiz Yola Devam Ediyor!