in , ,

Netflix’in Popüler Webtoon Serisinden Uyarladığı “Lookism” Dizisinden İlk Fragman

Lookism fragmanı yayınlandı. Netflix, Park Tae-joon’un popüler webtoon’unu bir çizgi dizi olarak izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor.

lookism fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Lookism fragmanı yayınlandı. Park Tae-joon imzalı popüler webtoon serisi, Netflix bünyesinde yayınlanacak olan yeni çizgi dizi, DOTA: Dragon’s Blood ve The Witcher: Nightmare of the Wolf yapımcısı Studio Mir imzasıyla geliyor.

Park Tae-joon tarafından hazırlanan Lookisim, ilk olarak Kasım 2014’te Naver Webtoon’da haftalık olarak yayınlanmaya başladı. Seri, biri şişman ve çirkin, diğeri fit ve yakışıklı olan birbirine tezat iki beden arasında geçiş yapabilen bir lise öğrencisi etrafında dönüyor. Hâlen güncel olarak yayınlanmaya devam eden seri, dünya çapında birçok okura sahip.

Son olarak 406. bölümü yayınlanan seri, şu şekilde tanımlanıyor: Park Hyung-seok, arkadaşları tarafından hor görülen ve çekici olmayan sönük bir tiptir. Ancak bir gün farklı bir bedende uyanır. Artık uzun boylu, yakışıklı ve yeni formunda her zamankinden daha havalı olan Park, daha önce başaramadığı her şeyi başarmayı hedefler. Vücudunu ve sırlarını saklamak için ne kadar ileri gidebilir?

- Reklam -

Bugüne dek milyarlarca görüntülenmeye ulaşan seri, Netflix bünyesinde bir çizgi dizi olarak gelmeye hazırlanıyor. Kısa süre önce gerçekleşen Tudum etkinliğiyle birlikte diziden ilk fragman da yayınlandı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Lookism Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yayınlanan fragmanla birlikte Netflix tarafından diziyle ilgili olarak bir tanıtım metni de yayınlandı. Hemen aşağıdan okuyabilirsiniz.

Bugünlerde LINE Manga ve Naver WEBTOON’da düzenli olarak yayımlanan “Lookism”, birçok sosyal sorunla mücadele ederek hayatını sürdürmeye çalışan bir gencin yaşadıklarını anlatıyor. 2014 yılında okuyucularıyla buluşan webtoon, bugüne kadar tüm dünyada 8,7 milyar görüntülenme sayısına ulaştı.

- Reklam -

Tıpkı orijinal webtoon’da olduğu gibi, “Lookism”in animasyon dizisinin öyküsü de modern toplumda yaşayan insanların hayatlarında var olan dış görünüşçülük ve materyalizm kavramlarına odaklanıyor.

Karakter tasarımının usta isimleri, orijinal manganın ana karakterlerine canlı sesler, dinamik bir reji ve muhteşem efektler yardımıyla hayat aşılıyor. Orijinal mangaya kıyasla biraz daha farklı bir his veren büyüleyici bölümleriyle bu dizi, izleyicilere heyecan ve yeni keşifler vadediyor.

Park Hyeong-seok’un bir yandan sorunların ve çatışmaların üstesinden gelirken bir yandan da yetişkinliğe adım atıp hayallerini gerçekleştirirken yaşadıklarına tanık olmaya davetlisiniz.

lookism fragman

Lookism’in dizi uyarlamasına ait ilk görüntüleri sizler nasıl buldunuz? Sizce webtoon’un havasını hareketli görüntülere taşıyabilecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

shadow and bone 2 sezon tanıtım

Netflix’in Fantastik Uyarlaması “Shadow and Bone”un 2. Sezon Tanıtımı Yayınlandı

the witcher 3 sezon çıkış tarihi netflix

Netflix’in The Witcher Dizisinde Beklenen 3. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu