in

Amazon’un Yüzüklerin Efendisi Dizisi Oyuncu Kadrosu Yeni İsimlerle Genişliyor

Yüzüklerin Efendisi dizisinin oyuncu kadrosuna dört yeni isim katıldı. Hayranların merakla beklediği Amazon’un Orta Dünya macerası, gittikçe yaklaşıyor.

Lord of the rings dizisi yüzüklerin efendisi
- Reklam -
- Reklam -

Amazon Prime Video tarafından hazırlanan Lord of the Rings dizisi oyuncu kadrosundan dört yeni isim açıklandı. 1. sezon çekimleri tamamlanan Yüzüklerin Efendisi macerasından yeni bilgiler geliyor.

Amazon’un hazırladığı Yüzüklerin Efendisi dizisi Tolkien imzalı Yüzük Kardeşliği romanının anlattıklarından binlerce yıl öncesine odaklanacak. Orta Dünya’nın İkinci Çağı’nın hikâyeleri, diyarda nispeten barışın hüküm sürdüğü bir dönemde geçecek. Dev kadrolu dizide yeni yüzlerin yanında tanıdık isimler de bulunacak. Orta Dünya’nın geri gelmesinden uzun süredir korkulan kötüsü planlar kuracak. Sisli Dağlar’ın derinlerinden Elf toprakları Lindon’a, Korucu Aragorn’un memleketi Numenor’a kadar Orta Dünya’nın farklı köşelerine ziyaret edilecek.

Prodüksiyonun 2020’nin ilk günlerinde başladığı dizide yeni isimler şöyle: Charles Edwards (The Crown), Will Fletcher (The Girl Who Fell) Amelie Child-Villiers (The Machine) ve Beau Cassidy (Chinese Food). Yeni dörtlüyle dışında Yüzüklerin Efendisi dizisinde oynadığı açıklanan oyuncu kadrosu geçen yılın son ayında duyurulmuştu. Resmi olarak duyurulmasa da Russell Crowe’ın Durin’i oynayacağına dair bir söylenti de dolaşıyor.

- Reklam -

Lord of the Rings Dizisi Çıkış Tarihi Henüz Açıklanmadı

lord of the rings dizisi oyuncu kadrosu
Soldan sağa: Charles Edwards, Will Fletcher, Amelie Child-Villiers ve Beau Cassidy

Amazon, yayın haklarını Kasım 2017’de hakları aldığı Yüzüklerin Efendisi dizisi için büyük bir kaynak ve emek harcıyor. Amazon Studios, Tolkien Vakfı ve New Line Cinema’nın birlikte hazırladığı dizi şimdiden 2. sezon onayı aldı. Tabi, bu işin resmiyete dökülen tarafı. Amazon yetkilileri daha önce yapımı 5 sezon planladıklarını ve bir de yan dizi için çalışmaların başladığını duyurmuştu.

Hakların alımına 250 ve ilk sezonun çekimine 465 milyon dolar harcanan dizi, şimdiden gelmiş geçmiş en pahalı televizyon yapımı unvanını elinde tutuyor. Geçen aylarda açıklama yapan Amazon yetkilisi Jennifer Salke, bütçenin dizi boyunca kullanılacak devasa setlere harcandığını, ilerleyen sezonlarda bu kadar büyük meblağların söz konusu olmadığını belirtmişti.

Yüzüklerin Efendisi dizisi için henüz resmi bir tarih bulunmuyor. 2019’da çekimler başladığında 2021’i hedefleyen yapımcılar, Koronavirüs salgını yüzünden prodüksiyonu durdurmak zorunda kalmıştı. Çekimlerin tamamlandığını da göz önüne alırsak, Yüzüklerin Efendisi dizisinin 8 bölümlük ilk sezonunun 2021 sonlarında yayınlanması için bir şans var. Yine de, post prodüksiyon sürecinin pandeminin bazı etkileri yüzünden tam hız devam etmediğini belirtmek gerek.

- Reklam -

Dün çıkan bir videoyla bir başka Amazon yapımı olan Zaman Çarkı dizisinin 2021’de geleceği duyurulmuştu. Yapım şirketi iki eseri birbirlerine kırmamak için aralarında zaman bırakarak Yüzüklerin Efendisi yayın tarihini 2022’ye çekebilir.

Yüzüklerin Efendisi dizisinden beklentileriniz neler? Dev oyuncu kadrosuyla ilgili ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: THR

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

James Cameron terminatör 2

James Cameron, Terminatör 2’yi Ekstazi Etkisindeyken Yazdığını Açıkladı

Kartal Tibet ölüm haberi

Yeşilçam’ın Ünlü Sanatçısı Kartal Tibet Hayatını Kaybetti