in

Lost in Space 2. Sezonu Resmi Olarak Duyuruldu

1965 yılında büyük ses getiren “Lost in Space” dizisini güncelleyerek bize sunan Netflix, ikinci sezonu resmi olarak duyurdu.

lost in space
- Reklam -
- Reklam -

Tehlike, Will Robinson! Netflix resmi olarak bilimkurgu macera dramı Lost In Space’in ikinci sezonunu duyurdu. Görünen o ki Robinson ailesi için elimizde daha çok macera mevcut.

Netflix, 1965 yılında üç sezon olarak yayınlanan Lost in Space dizini yeniden izleyici karşına çıkarmıştı. Uzayda sömürgeleştirmenin başladığı dönemde geçtikleri testler, aldıkları eğitimlerden sonra uzayda yeni bir koloni kurmak için yola çıkan ailelerin arasında bulunan Robinson ailesini konu alıyor. Düşmanlarla dolu garip bir dünyada, İsviçreli Robinson ailesine konuk olduk. Netflix, çıktığı yıllarda büyük yankı uyandıran diziyi güncelleyerek sundu bize.

Lost in Space’in orijinal serisine göre yeni bir bakış açısı getirmesi ve daha özgür bir anlayışa sahip olması genel olarak beğenildi ve Netflix de bunun farkına vardı. Şimdi ise resmi olarak ikinci sezon duyurusu yapılmış durumda. Bu dizinin devam edeceğine ilk resmi açıklama bu olmasına rağmen, Lost in Space’in yaratıcıları duyuru yapılmadan ikinci sezon için çalışmaya başlamış ve çılgın şeylerin geleceğini müjdelediler.

- Reklam -

Her yaştan insanın kendinden bir şeyler bulabileceği, eğlenceli bir macera dizisi olan Lost in Space, Netflix’ten duyduğumuz iptal haberlerinden sonra izleyicilerini mutlu etmeyi başardı. Bizde etkisi çok fazla olmayan ama kendini izlettirmeyi başaran bu dizinin ikinci sezonunu da izleyeceğiz gibi duruyor. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Yeni sezona dair beklentileriniz neler?

Emin Özçay

94 yılında hayata gözlerini açan ben, yaşamanın amacını farklı dünyaları keşfetmede buldum. Halihazırda uzatmalı üniversite öğrenciliğine devam ederken, günlük yaşamın rutininden büyülü dünyalarda geçirdiğim zamanlarla kurtulmayı başardım. Çocukluğumda bilgisayar oyunları ve çizgi dizilerle başlayan serüvenim, şu zamanki hayatımın temelini oluşurdu. Keşfettiğim dünyaların büyüsüne kapıldığımdan, bu dünyayı pek sevmiyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

albatros suvarisi ust

Albatros Süvarisi’nin Üçüncü Kitabı “Atlas Ulusu” Raflarda

221b 15 ust

221B Polisiye Dergisinin 15. Sayısı Çıktı: “Gerçek”ten “Kurgu”ya Polisiye