in ,

Love, Death & Robots 2. Sezon Netflix Kütüphanesindeki Yerini Aldı

Love, Death & Robots 2. Sezon Netflix platformunda yayına girdi. Tim Miller imzalı bilimkurgu dizisi izleyicileri bekliyor.

Love, Death & Robots 2. Sezon incelemesi Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Netflix animasyon arşivinin en ses getiren yapımlarından birisi olan Love, Death & Robots 2. sezon bölümleri yayına girdi. Tim Miller’ın yaratıcılığını üstlendiği serinin yapımcıları arasında David Fincher da bulunuyor.

Love, Death & Robots 2. sezon 14 Mayıs 2021 itibarıyla Netflix kütüphanesindeki yerini aldı. Dizinin 8 bölümden oluşan yeni sezonu izleyicilerin beğenisine sunuldu. Popüler animasyon dizisinin önceki sezonu toplamda 18 bölüm içeriyordu. Daha kısa bir sezona rağmen dizi, tıpkı önceki bölümlerde olduğu gibi popüler bilimkurgu yazarlarının imzasını taşımayı sürdürüyor.

Birbirinden bağımsız bilimkurgu öykülerini bir araya getiren antolojide, uyarlamaların altında J.G Ballard, Harlan Ellison ve John Scalzi gibi türün önemli yazarlarının imzası bulunuyor.

- Reklam -

Love, Death & Robots 2. Sezon Uzun Bir Aradan Sonra Netflix Ekranlarında

İlk sezonu Mart 2019’da yayınlanan ve kısa bilimkurgu öykülerini animasyon formatında işleyen dizi; bilimkurgu, korku ve siberpnuk gibi türleri bünyesinde başarıyla buluşturması ile övgü toplamıştı. İzlenme oranları ile de yapımcılarını tatmin eden seri 2. sezon onayını geciktirmeden aldı. Ancak Koronavirüs pandemisi birçok film ve dizide olduğu gibi Love, Death & Robots için de sürecin gecikmesine neden oldu. Yaklaşık 2 yıllık bir aranın ardından ise bugün yeni bölümler izleyicilerin karşısına çıkmış oldu.

Love, Death & Robots 2. Sezon Netflix Yayın izle

2. sezon seslendirme kadrosunda Michael B. Jordan, Sami Amber, Miguel Amorim, Anthony Mark Barrow, Michelle C. Bonilla ve James Preston Rogers gibi isimler karşımıza çıkacak sanatçılar arasında yer alıyor.

- Reklam -

2. sezonun ilkine göre daha kısa olmasının bir diğer sebebi ise halihazırda bağımsız hikâyelerin işlendiği yapımda, 3. sezon için de gerekli materyali saklı tutmak gösteriliyor. Netflix, 3. sezon için iki yıl gibi uzun bir süre beklemeye hiç de niyetli değil. 3. cilt için hazırlıklar çoktan başladı ve bu bölümler muhtemelen 2022 yılının ilk çeyreğinde izleyicinin karşısına çıkacak.

2. sezon bölüm listesi ise sırasıyla şu şekilde: Pop Squad, Life Hutch, Ice, The Tall Grass, Automated Customer Service, All Through the House, The Drowned Giant ve Snow in the Desert.

Love, Death & Robots 2. Sezon Fragmanı | İZLE

Diziden yayınlanan son fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

YouTube video

Yeni sezon hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

11 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Su gibi akıp gitti.8 adet kısa mı kısa güzel mi güzel bir seri idi.İlk sezona göre daha az etkili ama grafik kalitesi olarak neredeyse gerçeğe yakın görselliği ile kendini kurtaran bir yapım.

  2. Avatar for SJack SJack dedi ki:

    Harikaydı. Ballard’ın bölümü favorim.

  3. Avatar for Orhan_Kolibandi Orhan_Kolibandi dedi ki:

    İlk sezonun animasyon çeşitliliği, ilginç twistli hikayeleri burnumda tüttü. Biri hariç hepsi 3 boyutlu, gerçekçi olmasına gerçekçi ama CGI mı seyrediyorum animasyon mu belli değil. Gerçeği hayal süzgecinden geçirip bambaşka bir stil ortaya koyan yalnız ‘Ice’ oldu.
    Hikâyeler yeni bir fikir vermiyor yahut var olanı geliştirmiyor. Aşağı yukarı hepsi “teknoloji vs insanoğlu” temasına sıkışmış(Müşteri Hizmetleri Bölümü, Hayat Kafesi Bölümü). Noel bölümü hariç hepsi acımasızlık ve vahşilik duygusunu iletiyor. Sahile vuran dev çok şey vadedip hiçbir yere varmadan bitti. İnşallah Good Hunt, Yoğurt Dünyayı Yönetirse, Hitler, Üç Robot gibi zekice animasyonların devamı ileriki bölümlerde gelir.

  4. Avatar for Everfever Everfever dedi ki:

    Pop squad ve snow in the desert bölümleri en çok hoşuma gidenler oldu. Drowned giant ve tall grass düzgündü. Diğerleri vasat kaldı bence. Sezon olarak eh fena değil ama… diyorum.

  5. Avatar for MustafaYildiz MustafaYildiz dedi ki:

    Keşke gerçekçi animasyonlar yerine stilistik işlere yer verseler. 8 bölüm var zaten 4 tanesi oyun sinematiği gibi duruyor. Evet teknoloji çok ilerledi. Karakterler hareket etmese gerçekten ayırmak çok çok zor ama animasyon izlemeye geliyorum ben buraya İlk sezonda oran olarak daha azdı gerçekçi tarzda bölümler.
    Bunun dışında ilk sezon hatırladığım kadarıyla 7 bölüm çok iyiydi. 6 bölüm fena değil aksiyonu güzel en azından kafasındaydı. Bu sezonu o kadar beğenmedim. İlk sezondaki Witness ve Good Hunting bölümlerinin çizimleri kadar veya Sonnie’s Edge ve Beyond the Aquila Rift gibi tahmin edilebilir olsa da vurucu, Zima Blue kadar etkileyici 1 tane bile bölüm yoktu. 3 Robot kadar komik olsa da yeterdi o da yoktu.

    Pop Squad güzel diyebileceğim bir bölümdü ama temeli salakça olduğu için beni kendine çekemedi. Herkesi kısırlaştırmayı akıl etseler tüm sorun çözülecek aslında.
    Life Hutch ilk sezondaki Helping Hand’in kopyası.
    Ice Zima Mavisini yapan adamlara yaptırılması dışında özelliği yok bence. Küçük kardeş abeyini cesaretlendirdi bravo.
    Tall Grass en azından animasyon animasyon geldi. Finali daha iyi olabilirdi ama diğer bölümlerin yanında iyiydi.
    Automated Customer Service’in hikayesi beni o kadar sıktı ki zor bitirdim. He he temizlik robotu dünyayı ele geçirecek, insan yapımı teknoloji insanın sonu olacak he. Akıllıca işlense neyse de saçma sapan bir bölümdü.
    All Through the House özel bir bölüm değildi. Beni yakalamadı ama kötü de diyemiyorum.
    The Drowned Giant beni yakalayamadı. Böyle bir olaya olsa devlet hemen sahili kapatıp cesedi incelemeye alır gibi geliyor. Pop Squad gibi temeli bozuktu benim için.
    Snow in the Desert en sevdiğim bölümdü sanırım. Bir de aha şimdi 15 dklik filmde 2 dk sevişme izleyeceğiz dediğim noktada sevişme sahnesini uzatmayarak beni şaşırttı Netflix.

    Özetle Snow in the Deset ve Tall Grass iyiydi diğerleri kötüydü benim için Özellikle Robot süpürge bölümü çok kötüydü.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

6 cevap daha var.

Batman ve Black Widow

Batman ve Black Widow: Asla Öldürmeyen Katiller

dune

Dune Filmi Galasını 78. Venedik Film Festivali’nde Gerçekleştirebilir