in , ,

18+ Animasyon Dizisi Love, Death & Robots 2. Sezonundan Yeni Fragman Yayınlandı

Netflix’in David Fincher ve Tim Miller imzalı sevilen +18 animasyon dizisi Love, Death & Robots 2. sezon için yeni bir fragman daha yayınlandı.

Netflix Animasyon Serisi
- Reklam -
- Reklam -

Netflix, Love, Death & Robots 2. Sezon için yeni ve yetişkinlere yönelik (red band) fragmanını yayınlandı. Ünlü yönetmen David Fincher ve özellikle Deadpool ile tanınan Tim Miller tarafından yaratılan animasyon serisi, yetişkinlere yönelik bilimkurgu ve distopik öğeleriyle dikkat çekiyor.

İlk sezonu Mart 2019’da yayınlanan ve her bölümü 6 ila 17 dakika arasında değişen animasyon dizisi, adından da anlaşılacağı üzere üç konuya değiniyordu: Aşk, ölüm ve robotlar.

Her biri birbirinden farklı olan maceraların bilimkurgu, korku ve siberpunk unsurlarının kullanımı gerek eleştirmenler gerekse izleyiciler tarafından oldukça olumlu karşılandı. Pek tabii izlenme rakamlarının getirdiği başarı ile aynı yılın haziran ayında, animasyon serisinin 2. sezonu için onay aldığı haberi paylaşıldı.

- Reklam -

Netflix, geçen ay merakla beklenen Love, Death & Robots 2. sezonu için ilk fragmanı yayınlamıştı. Şimdi de, dizinin bulunduğu +18 kategorisine özel yetişkin odaklı (red band) bir fragman yayınlandı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Love, Death & Robots 2. Sezon Fragmanı | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

Yayınlanan yaklaşık bir dakikalık fragman, ilk yayınlanan fragmana göre animasyonlardaki cinselliği, şiddeti ve bol küfürlü sahneleri içeriyor. Red band fragman 58 saniye olmasına rağmen kurgulanış biçimi ile ilkine göre daha dikkat çekici bir izleme deneyimi oluşturuyor.

Dizinin ilk sezonunun seslendirme kadrosunda Gary Cole, Chris Parnell, Omid Abtahi ve John DiMaggio yer alırken, Topher Grace ve Mary Elizabeth Winstead animasyon yerine canlı aksiyon rollerinde rol aldı. Şimdi de Michael B. Jordan, Sami Amber, Miguel Amorim, Anthony Mark Barrow, Michelle C. Bonilla ve James Preston Rogers gibi isimler seslendirme kadrosunda yer alacak. Yine de tüm bölümler için listenin tamamen açıklanmadığını da hatırlatalım.

- Reklam -

Love, Death & Robots 2. sezonu, 14 Mayıs 2021 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Toplamda 8 bölümden oluşacak dizinin tüm bölümleri aynı gün dijital yayın servisinde gösterime sunulacak. Hatırlanacağı üzere serinin ilk cildi 18 bölümden oluşuyordu. Toplam bölüm sayısı yeni sezonda düşmüş olmasına rağmen yine 6 ve 15 dakika arasında devam edecek.

Dizi için yayınlanan ikinci fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Graan Knight Fragman Yeşil Şövalye a24 izle

Kral Arthur Efsanesinde Yer Alan The Green Knight’a Odaklanan Filmden Yeni Fragman

Killers of the Flower Moon İlk Bakış Görseli Martin Scorsese Yeni Film

Martin Scorsese’nin Killers of the Flower Moon Filminden İlk Görsel: DiCaprio ve De Niro Tekrar Buluşuyor