in , ,

Love, Death & Robots’un 3. Sezonundan İlk Fragman Yayınlandı ve Çıkış Tarihi Açıklandı

Love, Death & Robots 3. Sezon fragmanı yayınlandı. Netflix’in David Fincher ve Tim Miller imzalı animasyon dizisinin yeni sezonunun çıkış tarihi de belli oldu.

Love, Death & Robots 3. Sezon Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Love, Death & Robots 3. Sezon fragmanı paylaşıldı. Dizinin çıkış tarihi de belli oldu. Netflix’in sevilen yetişkin animasyon dizisi iddialı bir yeni sezona hazırlanıyor.

İlk sezonu 18 bölümden oluşan ve Mart 2019’da yayınlanan Love, Death & Robots, David Fincher ve Tim Miller imzalı yetişkinlere yönelik bir animasyon dizisiydi. Her bölümünde farklı bir hikâyenin yer aldığı dizinin animasyon stili de, o bölümlere özel olarak değişmekteydi. Oldukça ilgi gören yapım Emmy Ödülleri’nde 11 dalda aday gösterildi ve farklı birçok ödül aldı. Merakla beklenen devam sezonu ise Mayıs 2021’de geldi. 2. sezon 8 bölümden oluşuyordu ve ilk sezona göre karışık yorumlar aldı. Ancak o tarihlerde dahi yeni bir sezonun daha yolda olduğu biliniyordu. Nihayet, hayranların merakla beklediği diziye ait ilk bakış fragmanı paylaşıldı.

Yayınlanan fragmana hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

- Reklam -

Love, Death & Robots Fragmanı | İZLE

YouTube video

Fragmanda, dizinin ilk sezonunun ikinci bölümü olan “Three Robots”un devam macerasının yolda olduğu görülüyor. Bu üç robotun geri dönüşü, dizinin yaratıcısı ve Deadpool yönetmeni Tim Miller ve süpervizör yönetmen Jennifer Yuh Nelson tarafından Mayıs 2021’de açıklanmıştı. Nelson, üç robotun da devam macerası için geri döneceğini belirtmişti.

Three Robots Devam Hikâyesi John Scalzi Tarafından Yazıldı

John Scalzi’nin kısa bir öyküsüne dayanan Three Robots’ın devam hikâyesi de yine Scalzi tarafından yazılacak. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Miller, şunları söyledi:

- Reklam -

“John Scalzi ile çalışmaktan çok keyif aldık ve bu hikâyeler oldukça popüler hale geldi. En ilgi çekici bölümler hakkında kesin bir karar verici var mı bilmiyorum ama ’Zima Blue’, ’Three Robots’ ve ’The Witness’ en çok ilgi gören ve sevilen bölümler arasında başlarda yer aldı. Three Robots gerçekten çok komikti.”

İlk fragmanın yayınlanmasıyla birlikte ayrıca animasyonlu antoloji serisinin üçüncü kısmının 20 Mayıs 2022’de Netflix kütüphanesindeki yerini alacağı da ortaya çıktı. Fakat şu an için yeni sezonun kaç bölümden oluşacağına dair resmi bir açıklama gelmiş değil.

Love, Death & Robots 3. sezon için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1000kitap

Kitapların Sosyal Ağı: 1000Kitap

Nevermoor Film Uyarlaması Geliyor

Fantastik Seri “Nevermoor” Müzikal Film Oluyor: Projenin Başında The Greatest Showman Yönetmeni Var