in ,

Love, Death and Robots Dizisi 4. Sezon Onayını Aldı

Love, Death and Robots 4. sezon onayı aldı. Netflix’in ses getiren bilimkurgu antolojisi, yola yeni bölümler ile devam ediyor.

Love, Death and Robots 4 sezon onayı
- Reklam -
- Reklam -

Love, Death and Robots 4. sezon onayı alarak macerasına devam ediyor. Netflix yapımı animasyon serisi için yeşil ışık yakıldı.

Kısa bilimkurgu anlatılarını ekrana taşıyan Love, Death and Robots 4. sezon ile geri dönecek. Netflix, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yeni sezon müjdesini hayranlarla paylaştı.

Yaratıcı koltuğunda Tim Miller’ın (Deadpool, Terminator: Dark Fate) yer aldığı animasyon dizisi 18 bölümden oluşan ilk sezonu ile 2019’da izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Yapımın 8 bölümlük 2. sezonu 2021’de, 9 bölümlük 3. sezonu ise geçen mayıs ekranlara gelmişti.

- Reklam -

Bugüne dek 12 defa Emmy Ödülü’ne layık görülen yapımın her bölümü dünyanın çeşitli bölgelerinden yaratıcı ekipler tarafından hazırlanıyor. Çizgi dizinin bölümleri komedi, drama ve korku dahil birçok alt türü kapsıyor.

Bilimkurgu Dizisi Love, Death and Robots 4. Sezon ile Geri Dönüyor

Yapımın seslendirme kadrosuna bugüne dek Joel McHale, Mary Elizabeth Winstead, Topher Grace, John DiMaggio, Elodie Young ve Chris Parnell gibi isimler yer almıştı.

Serinin yürütücü yapımcılığı Tim Miller, David Fincher, Jennifer Miller ve Joshua Donen dörtlüsü tarafından üstlenilirken, Jennifer Yuh Nelson (Kung Fu Panda 3) da yönetmen ekibinin başında yer alıyor.

Love, Death and Robots 4 sezon onayı netflix

Tim Miller, geçen yıl Annecy Uluslararası Animasyon Film Festivali’nde yaptığı konuşma sırasında diziye dair şu ifadelere yer vermişti:

- Reklam -

“Batı’da ama özellikle de Amerika’da çok fazla yetişkin animasyonu olmadığını, yapılan diğer işlerin Pixar ve DreamWorks’te olanlar gibi gerçekten üst düzey animasyona izin veren bütçelerde olmadığını gördük. Ve bunu yetişkinler için yapmanın zamanının geldiğini hissettik.”

Yeni sezonda Tim Miller ve David Fincher’ın baş yapımcılığa devam etmesi bekleniyor.

Love, Death and Robots 4. sezon onayı almış olmasına rağmen yeni sezonun ne zaman yayınlanacağı ve kaç bölümden oluşacağı gibi bilgiler paylaşılmadı. Dizinin 4. sezonda hangi öyküleri ekrana taşıyacağı da belirsizliğini koruyor.

Yapım bugüne kadar J.G BallardHarlan Ellison ve John Scalzi gibi bilimkurgu edebiyatının önemli yazarlarından çeşitli öyküleri izleyicilerle buluşturmuştu.

Siz Love, Death and Robots 4. sezon için heyecanlı mısınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinde bizlerle paylaşarak sohbete katılabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

7 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for SJack SJack dedi ki:

    Umarım çizgisini bozmadan bi 10 sezon bizimle beraber kalır. Bu kurumuş sinema ve dizi sektöründe ilaç gibi geliyor.

  2. Avatar for Korgi Korgi dedi ki:

    Anlamadığım konu bazı saçma sapan diziler daha ilk sezon bitmeden 3. Sezon onayı alırken Love, Death and Robot gibi bir dizi yeni sezon onayı için neden bu kadar bekler.
    Çok kısa olan bazı bölümleri için keşke dizi veya film olsa dediğimiz kalitede iken en az 3,4 sezonluk onay almadı lazım.

  3. Avatar for SJack SJack dedi ki:

    Kesinlikle öyle. Umarım izleyeni her sene geçtikçe artar da biz de mahrum kalmayız.

  4. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Böyle ara ara çıkması daha iyi bence. Kaynak öykü ararken daha çok tarama yapabilirler hem de realistic animasyonlar için daha da uğraşırlar. Güzel olması bence aceleye gelmemesinden zaten.

  5. Avatar for Korgi Korgi dedi ki:

    Ara ara çıksın hocam önemli değil bende acele etmelerini istemiyorum.
    Hatta gerekirse iki sene bekleyelim ama onayı alsınlar öyle bekleyelim en azından bilelim bir daha ki sezonu olacak ve o sezonda da güzel bir şeyler izleyeceğiz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2 cevap daha var.

Yaşayanlar ve Diğerleri - José Eduardo Agualusa

Zamanın Ruhunu Büyülü Gerçeklikle Taçlandıran José Eduardo Agualusa İmzalı “Yaşayanlar ve Diğerleri” Türkçede

başkomser nevzat dizisi yeni

Ahmet Ümit’in Başkomser Nevzat Karakterine Yeni Dizi Yolda