in , ,

Love, Death & Robots 2. Sezon Fragmanı: Netflix’in Sevilen Animasyon Dizisi Geri Dönüyor

Love, Death & Robots 2. sezon fragmanı yayınlandı. David Fincher ve Tim Miller’lı Netflix animasyon dizisi sarsıcı bir şekilde geri dönüyor.

Love, Death & Robots 2. Sezon Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Love, Death & Robots 2. sezon için ilk fragman yayınlandı. Netflix’in yetişkinlere yönelik hazırladığı ve her bölümü ayrı bir konuyu ve ayrı bir animasyon tekniğini kullandığı yapımı devam ediyor.

Çıkış yaptığı ilk sezonu ile hem Emmy hem de Annie gibi pek çok saygın ödülleri toplayan Love, Death & Robots, uzun süredir beklenen 2. sezonu ile nihayet geri dönüyor. Tim Miller, David Fincher, Jennifer Miller ve Joshua Donen’ın imzası ile gelecek olan yeni sezonda çıplak devler, Noel iblisleri ve çılgına dönmüş robotlar bulunuyor. 2. sezon daha önce Kung Fu Panda 2, Kung Fu Panda 3 ve canlı aksiyon filmi The Darkest Minds gibi projelerde çalışan yönetmen Jennifer Yuh Nelson tarafından yönetiliyor.

Çok daha fazlasını içeren animasyon serisinin yeni fragmanına hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

- Reklam -

Love, Death & Robots 2. Sezon Fragmanı | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

Fragmandan da görüleceği üzere yeni sezon, hem distopik hem de ütopik bilimkurgunun ideallerini, estetiğini ve hikâye anlatımını fantastik hikâye anlatımını birleştirecek. Bu da aslında tarif antolojinin ilk sezonunda pek çok hayranın ilk kez aşık olduğu şeye benzer bir karışım. İlk sezonda özellikle her bölüm kullanılan farklı teknikler, birçok izleyicinin en azından farklı birkaç bölüme hayran olmasına sebep olmuştu. Black Mirror tarzı farklı hikâyeler ile desteklenen proje aynı şekilde yeni sezonlarda da devam edecek.

Bu yıl ekibe yönetmen olarak katılan Jennifer Yuh Nelson, yeni sezon ile ilgili IGN’e şunları söyledi:

“Love, Death & Robots’un ilk sezonu birçok kişi için gerçekten çığır açıcıydı. İnsanlar bunu gördü ve ‘Bu mümkünmüş,’ diye düşündüler; bu güzellik ve kalite seviyesi ve sadece yıkıcı hikâyeler mümkündü. Bir hayran olarak, bu her zaman yapmak istediğim bir şeydi.”

- Reklam -

Toplamda 8 bölümden oluşacak Love, Death & Robots 2. sezon, 14 Mayıs 2021 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Ayrıca yeni fragman ile 3. sezonun 2022 yılında geleceği de resmi olarak doğrulandı. İlk cildin tamamlanmasının yıllar aldığını düşünürsek hem 2. sezon hem de 3. sezon beklenenden erken bir şekilde hayranlarla buluşmuş olacak.

Love, Death & Robots’un 2. sezon için yayınlanan ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Netflix

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

9 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Ozgur Ozgur dedi ki:

    Sonunda be! En sevdiğim dizilerden biri.

  2. Avatar for SJack SJack dedi ki:

    Oh bee diyorum. İlk sezonu harikaydı. Yine muhteşem hikayeler izleyeceğimizden eminim.

  3. Avatar for smartestidiot smartestidiot dedi ki:

    Harika bir haber ya! :partying_face:

  4. Avatar for driveinthenails driveinthenails dedi ki:

    Netflix’in şaheser denilebilecek birkaç yapımından biri. Harika bir haber gerçekten. Uzun zamandır dizi izleyemeyen bana ilaç gibi geldi.

  5. Avatar for fortknoxt fortknoxt dedi ki:

    En sevdiğim serilerden. Lütfen hemen 14 Mayıs olsun

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

4 cevap daha var.

After Life 3. Sezon Çekimleri Ricky Gervais

Ricky Gervais’li After Life’ta 3. Sezon Çekimleri Başladı

Castlevania 4. Sezon Final

Castlevania 4. Sezon ile Final Yapacak: Yeni Yan Diziler de Yolda