in ,

Love, Death & Robots’un 3. Sezonundan Bir Bölüm Ücretsiz Olarak YouTube’da Yayınlandı

Love, Death & Robots 3. Sezon yaklaşırken Netflix ünlü animasyonun yeni sezonundan “Three Robots” bölümünü YouTube’da ücretsiz bir şekilde yayınladı.

Love Death Robots 3. sezon Uc Robot
- Reklam -
- Reklam -

Love, Death & Robots 3. sezon bölümü YouTube’da ücretsiz şekilde yayınlandı. Netflix, sevilen dizinin “Three Robots” adlı bölümünü, herkese açık bir şekilde paylaştı.

Netflix popüler animasyon dizisi Love, Death + Robots 3. sezonunun çıkışına bir gün kala, hayranlara güzel bir sürpriz yaptı. Şirket, platformun YouTube kanalında 3. sezonun bir bölümünü ücretsiz olarak yayınladı.

Üstelik söz konusu bölüm Love, Death & Robots tarihindeki ilk doğrudan devam yapımı. Bilindiği üzere David Fincher ve Tim Miller imzalı animasyon dizisi her bölüm kendine has bir senaryo ve animasyon stiliyle ortaya çıkıyor. Ancak “Üç Robot: Çıkış Stratejileri”, üç itibarlı robotun kıyamet sonrası bir şehirde gezmeye çıktığı ilk sezonun bir bölümü olan “Üç Robotlar”ın olaylarını takip ediyor. Yapılan açıklamaya göre “Çıkış Stratejileri”, aynı üçlüyü kıyamet sonrası insan hayatta kalma stratejilerini “insanlık nihayet ortadan kaldırılmadan önce” inceleyen başka bir kasırga turuna geri getiriyor.

- Reklam -

Bölüm, ilkinde de olduğu gibi bilimkurgu yazarı John Scalzi tarafından kaleme alındı. Ülkemiz okurları Scalzi’yi Yaşlı Adamın Savaşı dizisi, Redshirts ve orijinal “Üç Robot” ile tanıyor. (Ayrıca kendisiyle Kayıp Rıhtım olarak gerçekleştirdiğimiz bir röportaj için buraya tıklayabilirsiniz.)

Love, Death & Robots dünyasına gelen bir dizi heyecan verici seslendirme sanatçısına ev sahipliği yapıyor. Hayranlar, antoloji gösterisinin 3. cildinin geri kalanını izlemek için sadece bir gün daha beklemek zorunda kalacak olsa da, “Çıkış Stratejisi”nin akıllıca zevkleri, en azından insanlığın biraz sevildiğini ve belki de öldüğünü ve hatta belki de öldüğünü hissettirecek bir şey.

Yayınlanan bölüme hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz. Netflix’in global hesabında paylaşılan dizi bölümünün şu an için Türkçe altyazısının olmadığını belirtelim.

- Reklam -

Three Robots: Love, Death & Robots 3. Sezon Bölümü | İZLE

YouTube video

Love, Death & Robots 3. sezonunun kalan tüm bölümleri 20 Mayıs 2022’de, yani yarın, Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Emmy ödüllü animasyon antoloji dizisinin üçüncü sezonu toplam 9 bölümden oluşuyor. Her zamanki gibi esrarengiz dünyalar, tuhaf yaratıklar ve sürprizlere dolu bir şekilde hayranlarının karşısına çıkıyor.

Three Robots’un yeni bölümünü izlediniz mi? İlk sezona göre nasıl olmuş? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Polygon

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Umbrella Academy 3. Sezon Fragmanı

The Umbrella Academy’nin Beklenen 3. Sezon Fragmanı Paylaşıldı

The Winchesters Fragmanı: Supernatural Dizisi

Supernatural’ın Öncesini Anlatacak Olan The Winchesters’ın İlk Fragmanı Yayınlandı