in

Lovecraft Country Yaratıcısı Stephen King’in IT Romanını 7 Sezonluk Diziye Uyarlamak İstiyor

IT dizi olabilir. Lovecraft Country yaratıcısı Misha Green, Stephen King’in ünlü korku romanını yedi sezonluk dizi yapmak istediğini söyledi.

Lovecraft Country Stephen King IT
- Reklam -
- Reklam -

Lovecraft Country dizisi yaratıcısı Misha Green, Stephen King’in ünlü korku romanı ve sinemaya tekrar tekrar uyarlanmış olan IT (O) adlı romanını 7 sezonluk diziye uyarlama fikri olduğunu açıkladı. Yapımcının Lovecraft Country projesi olumlu yorumlar almış olsa da kendi dizisinin 2. sezonu hakkında henüz bir detay paylaşılmadı.

Misha Green, bu hayalini THR’la yaptığı röportajda potansiyel Lovecraft Country 2. sezonu hakkında konuşurken açıkladı. Korku türüne yeni ve ilginç insanları katmak istediğini belirten yapımcı, Cleopatra Jones’u yeniden başlatmak projesine değinirken IT hakkında da şunları söyledi:
“Hâlâ Cleopatra Jones’u bir kadın Bond’a dönüştürme hayalini taşıyorum. Öte yandan, Stephen King’in It kitabını da uyarlamak isterdim. En sevdiğim roman budur ancak o kadar kalın bir kitap ki tüm karakterlerle bağ kurup korkmaya başlamanız için uzun bir zaman gerekiyor. İki saatlik bir film yapabilirsiniz ama yedi sezonluk bir diziyi de düşünün. Vampirlerle ilgili bir şeyler de istiyorum. Yeni vampirlere ihtiyacımız var.”

IT Dizi Projesinin Gerçekleşme İhtimali Ne?

Misha Green
Misha Green

Birçok hayranın bileceği üzere Stephen King’in sayısız eseri sinema ve televizyona uyarlanmıştı. Bu uyarlamalardan en yenisi, bu hafta içinde Florida’nın bazı salonlarında gösterime girmiş olan ve “yeniden çevrim” sayılabilecek Children of the Corn’du. Stephen King uyarlamalarından birçok stüdyonun büyük kâr ettiği sır değil. Ancak IT’in potansiyel bir dizi uyarlamasının da yakın zamanda gerçekleşmeyeceğini düşünenler de mevcut. Son dönemde iki filmi çekilmiş olan IT hem film olarak hem de Pennywise’ı canlandıran Bill Skarsgård’ın performansı açısından da oldukça beğenilmişti.

- Reklam -

Misha Green’in parmağının olduğu bir It dizisinin başarılı olma ihtimali de hayli yüksek. Yine de Stephen King’in en uzun romanlarından biri olması sebebiyle uyarlama açısından o kadar da kolay olmadığını belirtmekte fayda var. Misha Green’in bu projeyi ne zaman hayata geçirmek istediği de ayrı bir merak konusu.

It’in muhtemel bir dizi uyarlaması hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce film uyarlamaları gayet yeterli miydi yoksa Misha Green’in hayalini kurduğu üzere 7 sezonluk bir dizi projesi, hikâyeyi anlatmak açısından daha mı uygun? Tüm düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

- Reklam -

* Game of Thrones Oyuncusu: “Sansa Stark’a Tecavüz Sahnesi Kariyerimin En Kötü Günüydü”

Kaynak: Screen Rant

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Chilling Adventures of Sabrina 4. Sezon Fragmanı

Chilling Adventures of Sabrina 4. Sezon Çıkış Tarihi ve Fragman

Castle Rock 3. Sezon

Castle Rock 3. Sezon İptal Edildi