in

Lucifer 5. Sezon 2. Kısım Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Lucifer 5. Sezon 2. Kısım çıkış tarihi sızdırıldı. Netflix’in Tom Ellis’li popüler dizisi, ekranlara dönmek için gün sayıyor.

Lucifer 5. Sezon 2. Kısım Çıkış Tarihi
- Reklam -

Netflix’in popüler dizilerinden birisinin devamı için yayın zamanı duyuruldu. Lucifer 5. sezon 2. kısım bölümlerinin çıkış tarihi platform tarafından duyuruldu. DC çizgi romanı The Sandman’deki Lucifer karakterinden adapte edilen dizide devam bölümlerinin tarihi belli oldu. 5. sezonun ikinci kısmı 28 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanacak.

21 Eylül 2020 tarihinde 5. sezonun ilk 8 bölümü izleyiciyle buluşmuştu. Lucifer dizisinin kalan bölümleri de önümüzdeki mayıs ayında izleyiciyle buluşacak. Ancak platform, uygulama üzerinden duyurduğu tarihi şu anda kaldırmış durumda. Kısa süre içerisinde de olsa izleyiciler yeni bölümlerin 28 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanacağı bilgisini görebildi. Bilginin kaldırılmış olması ise birçok otorite tarafından problem olarak görülmüyor. Çünkü IMDb de yayın tarihini aynı şekilde belirlemiş durumda. Bilginin kaldırılma sebebi, duyuru için özel bir tarih videosunu beklemek istemeleri olabilir.

Lucifer 5. Sezon 2. Kısım Çıkış Tarihi Sızıntısı Sonrası Yeni Fragman Bekleniyor

Hem tarihin yaklaşması hem de tarihin sızdırılması, yeni bölümler için bir “tarih açıklama videosu” eşliğinde gelecek fragmana da beklenti oluşturdu. Netflix’in önümüzdeki nisan ayında en popüler işlerinden birisi olan Lucifer’ın reklamlarına hız vermesi bekleniyor.

- Reklam -

İlk 3 sezonu Fox tarafından yayınlanan ve ardından iptal edilen diziyi Netflix ipten almıştı. Platform başarılı bir 4. sezonun ardından 5. sezon ile final yapacağını duyurmuştu. Ancak yapımın gördüğü ilgi sonrası yetkililerin fikri değişti. Beklenmedik bir 6. sezon için anlaşmaya varıldı. Böylece hayranlar fazladan bir sezon daha Lucifer ve arkadaşlarının maceralarına konuk olmuş olacak.

Yeni Lucifer

Koronavirüs pandemisi nedeniyle çekimleri zora giren yapımlar arasında bulunan Lucifer, normal şartlar altında 5. sezonun bütün bölümlerini geçen yıl yayınlamak istiyordu. Salgın nedeniyle sezon iki ayrı kısım olarak yayınlandı. İlk 8 bölüm izleyiciyle buluştuğu sırada, ikinci kısmın çekimleri hâlâ devam ediyordu.

Dc Comics’in Vertigo markası altında yayınlanan The Sandman çizgi romanlarında okurla buluşan Cehennem Lordu Lucifer’ın dünyadaki maceralarını konu alan dizinin başrolünde Tom Ellis oturuyor. Ellis’e Lauren German (Chloe Decker), Kevin Alejandro (Dan Espinoza), Lesley-Ann Brandt (Mazikeen), Rachael Harris (Linda Martin), D.B. Woodside (Amenadiel) ve Aimee Garcia (Ella Lopez) gibi isimler eşlik ediyor.

- Reklam -

Dizi 6. sezon bölümleri ile daha derinlikli bir final yapmaya hazırlanacak. Öte yandan sıradaki sezon Black Lives Matter gibi toplumsal meselelere de değinmeyi ihmal etmeyecek.

Lucifer 5. Sezon Netflix Yayında İzle

Serinin uyarlandığı çizgi roman Neil Gaiman, Sam Kieth ve Mike Dringenberg üçlüsü tarafından yaratıldı. The Sandman’in de Netflix’te ayrı bir uyarlamaya hazırlandığını da hatırlatalım.

Peki siz Lucifer 5. sezon 2. kısım bölümleri için nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Fandom

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for mete_hun mete_hun dedi ki:

    Heyecan ile bekliyoruz didektif diyişini :relaxed::relaxed:

  2. Avatar for driveinthenails driveinthenails dedi ki:

    Belki de dünya tarihinin en boş uyarlamalarından birisi. Koskoca Lucifer’i sezonlarca dedektifin yanında yarım akıllı bir hayvan gibi gezdirdiler. Aptal animemsi romantizmine hiç girmiyorum. Polisiyenin de P si yok. Bari bir polisiye kurgu yapmaya odaklandıysanız adam akıllı bir şey yapsaydınız. Ne polisiyesi doğru, ne de Lucifer’in hikaye kurgusu. Dizide doğru olan hiçbir şey yoktu. O kadar bıkmıştım ki iptal sezonunu da izleyip bırakmıştım. Muhtemelen Netflix de aynı kurgu üzerinden devam eder diye devam etmedim. Tom Ellis’in oyunculuğu ve karizması olmasa ilk sezondan iptali alırdı.

    Eğer hiç izlememiş arkadaşlar varsa söyleyeyim: Netflix diziyi toparlamışsa bile Netflix bölümlerine kadar dişimi sıkayım demeyin. O kadar bölüme katlanmaya değmez.

  3. Avatar for decoder decoder dedi ki:

    Dizi final yaptıktan sonra spin off projeleri gelir ve zaten bozmuş olan diziyi iyice bozarlar. Hayranlar da izler.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Russell Crowe Thor: Love and Thunder

Russell Crowe, Thor: Love and Thunder Kadrosuna Katıldı

Sinema Salonlarının Açılış Tarihi

Türkiye’de Sinema Salonlarının Açılış Tarihi Bir Kez Daha İleri Alındı