in

Lucifer 5. Sezon Çekimleri Başlıyor!

Netflix’e geldikten sonra tekrar yükselişe geçen Lucifer dizisinde final zamanı. Yapımın 5. sezonunun çekimleri Los Angelas’ta başlıyor!

Lucifer
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in popüler dizilerinden Lucifer için final zamanı. Dizi 5. ve kapanış sezonu için son kez kayda girmeye hazırlanıyor. Fox kanalında başlayan macera, oldukça sancılı bir sürecin ardından Netflix’e kadar uzanmıştı. 4. sezonuyla geçtiğimiz mayıs kanaldaki yerini alan Lucifer ise hayranlar tarafından genel olarak beğenilmişti.

Şimdiyse dizi için final zamanı. Yapımın son sezonunun çekimleri ise 12 Ağustos 2019 tarihinde Los Angeles’ta başlıyor. Dizinin ilk sezonu da Los Angelas’ta çekilmiş, ancak daha sonra çekimler Kanada’nın British Columbia kentine taşınmıştı. Görünen o ki 5. sezonla tekrar eve dönüyoruz.

Geçtiğimiz günlerde 10 bölümlük  4. sezonunun ardından, sürpriz bir şekilde final sezonunu 16 bölümle kapatacağımızı öğrenip sevinmiştik. Fazla vakit kaybetmeden çekimlerin başlayacak olması da bir başka güzel haber oldu.

- Reklam -

Lucifer 5. Sezon Ne Zaman Gelecek?

Lucifer

Dizinin önceki sezonu yine ağustos aylarında başlamış ve sonraki yıl mayıs gibi de yayına girmişti. Şimdi karşımızda daha uzun bir sezon olduğuna göre, final sezonunu en iyi ihtimalle 2020 yaz mevsimi içerisinde görebiliriz gibi duruyor.

- Reklam -

Ayrıca 5. sezondan gelen bir başka haber ise, dizinin bütün oyuncularını içeren müzikal bir bölüm iddiasıydı. Dizinin yaratıcılarından Joe Henderson bu konuda şu cevabı vermişti:
“İşte bu milyon dolarlık soru! Bizim kesinlikle 5. sezon için üzerine tartıştığımız şeylerden biri. Böyle bir müzikal Ildy Modrovich’in (dizinin yürütücü yapımcısı) her zaman yapmak istediği şey. Bu ayrıca benim, Ildy’nin hep yapmasını istediğim şey. Bende o yetenek yok, hepsine Ildy sahip. Eğer bunu yapabilirsek en büyük hedeflerimizden birisine ulaşmış olacağız.”
Neil Gaiman, Sam Kieth ve Mike Dringenberg tarafından yaratılan The Sandman çizgi romanlarında yer alan Lucifer karakterinden esinlenilerek hazırlanan dizinin senaryosu Mike Carey tarafından yazılıyor.

Peki siz 5. sezon için heyecanlı mısınız? Sizce dizi 16 bölümlük bir final sezonuna hazır mıydı? Teorilerinizi ve görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın!


* Lucifer 4. Sezon: Kaldığımız Yerden Değil Daha İyisinden Başlamak!

* X-Files’tan Leyla ile Mecnun’a: TV’de Görülen 12 Ünlü Vampir

Kaynak: Pursue News

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for merveriii merveriii dedi ki:

    Ne güzel haber! Çok çok sevindim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gılgamış Destanı - Akadca Dinle

Gılgamış Destanı’nı Yazıldığı Dil Olan Akadca Dinleyin

Bioshock

BioShock, Sinemaya Uyarlanan Oyunlar Arasına Katılabilir