in

Lucifer 5. Sezon Çekimleri Corona Virüsü Nedeniyle Durdu

Lucifer 5. sezon çekimleri tamamlanmasına günler kala Corona Virüsü nedeniyle durduruldu. Yapımın prodüksiyonu belirsiz bir tarihe ertelendi.

Lucifer 5. Sezon Corona Virüsü
- Reklam -
- Reklam -

Dünya genelinde 150 binden fazla insanı enfekte eden ve 5 binden fazla kişinin ölümüne neden olan Corona Virüsü, sinema ve dizilerin çekim / vizyon takvimlerini de bozmaya devam ediyor. Gelen son haberler Lucifer 5. sezon çekimlerinin de durdurulduğunu aktarıyor.

Warner Bros. Tv, The Flash 6. sezondan sonra, Lucifer 5. sezon çekimlerine de ara verme kararı aldı. Netflix’in popüler dizisi Lucifer da koronavirüs nedeniyle aksayan yapımlar arasına katıldı.

Tv Line’ın son haberine göre Warner Bros. TV, dizinin çekimlerini “bir sonraki duyuruya dek” durdurma kararı aldı. Şirket, daha önce de Flash yeni sezon için prodüksiyonu durdurma kararı almıştı.

- Reklam -

Lucifer 5. Sezon Corona Virüsü

Lucifer 5. sezon çekimleri geçen eylül ayında başlamıştı. Aslında dizinin prodüksiyon sürecinde neredeyse sona gelinmişti. 16 bölümden oluşması beklenen ve 2 kısım halinde yayınlanacak olan yeni sezonun büyük bir kısmı kayda alındı. Ancak çekimlerin nasıl bir sırayla yapıldığı bilinmiyor. Anlayacağınız 8 bölümden oluşan 5. sezon 1. kısmın çekimleri çoktan tamamlanmış ve post prodüksiyon aşamasına alınmış olabilir.

Lucifer 5. Sezon Sonrası Sürpriz Bir Sezona Hazırlanıyor

Geçen yıl, Netflix’in haklarını Fox’tan devraldığı Lucifer’ın 5. sezon ile final yapacağı açıklanmıştı. Fakat son haftalarda yaşanan son gelişmeler diziye sürpriz bir 6. sezon takviyesinin yapılabileceğini göstermişti. Özellikle dizinin başrolü Tom Ellis ile 6. sezon için sözleşme uzatılması, bu konuda oldukça heyecan yaratmıştı. Dizinin yürütücüleri Ildy Modrovich ve Joe Henderson ile fazladan bir sezon için anlaşma yapıldı.

Elbette 6. sezon için henüz resmi bir açıklama veya sipariş yok. Ancak hem oyuncu hem de yapım ekibi açısından yapılan anlaşmalar, yeni bölümler için hayranları heyecanlandırmaya yetti.

TV Line’ın aktardığına göre Lucifer 6. sezon -eğer gelirse- 10 ya da 13 bölümden oluşacak.

- Reklam -

Lucifer 5. Sezon Ne Zaman

Dizinin 5. sezonu için ise henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı. Bununla birlikte Corona Virüsü salgını sonrası ertelenen prodüksiyonun takvimi nasıl etkileyeceği de şimdilik belirsiz durumda.

Lucifer, salgın nedeniyle erteleme kararı alan üçüncü Netflix dizisi oldu. Russian Doll ve Grace and Frankie de geçen günlerde çekimlerine ara vermişti. Yapımların prodüksiyona ne zaman devam edeceği ise aynı şekilde açıklanmadı.

Siz bu ertelemeyi bekliyor muydunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.


* Asterix Çizgi Romanı Corona Virüsü’nü Konuk Etmiş

Kaynak: Netflix Life

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Romalı Asker Hançer

Romalı Askerin İki Bin Yıllık Gümüş Hançeri Restore Edildi

Yüzüklerin Efendisi Dizi Corona Virüsü Erteleme

Yüzüklerin Efendisi Dizi Çekimleri Corona Virüsü Nedeniyle Durduruldu