in ,

Lucifer 5. Sezon Fragmanı: Cehennemden Dönüş Zamanı!

Lucifer 5. sezon fragmanı yayında! Netflix’in sevilen yapımı, özlenen yeni bölümleri ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Lucifer 5. Sezon Fragman Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in ipten aldığı Lucifer yeni sezonu sonunda ufukta gözüktü. Geçen haziran yayın tarihi açıklanan Lucifer 5. sezon için şimdi de ilk tanıtım fragmanı paylaşıldı. Cehennemin Lordu geri dönmeye hazırlanıyor.

Eylül 2019 tarihinde başlayan 5. sezon çekimleri Koronavirüs pandemisi nedeniyle sekteye uğrayan Lucifer, yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen işleri kontrol altına aldı. Yapım, yeni bölümleri ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başrolünde Tom Ellis’in yer aldığı dizi, platformun da en popüler işleri arasında.

Yayın hayatına Fox’ta başlayan çizgi roman uyarlaması Lucifer, 3. sezon sonunda iptal edilmişti. Netflix, kanalın yeni evi oldu ve 4. sezon ile geri dönüş yapılmasını sağladı. Bununla birlikte platform 5. sezonun final olacağını da duyurdu. Ancak sonrasında işler o şekilde gelişmedi. Warner Bros. sürpriz bir 6. sezon için kanalla masaya oturdu.

- Reklam -

Lucifer 5. Sezon Netflix

5 ile final yapmaya hazırlanan dizi, uzun süren bir belirsizliğin ardından 6. sezon onayını resmen aldı. Böylece hayranlar fazladan bir sezona daha kavuşmuş oldu.

Lucifer 5. Sezon ile Cehennemin Efendisi Geri Dönüyor

Netflix’in yeni normal tedbirleri kapsamında çekimlerini tamamladığı 5. sezon ile sevilen uyarlama yeniden izleyicilerin karşısına çıkıyor. Toplamda 16 bölümden oluşması beklenen yeni sezon, kanalın bir süredir uyguladığı yayın politikasının devamı olarak iki kısım halinde yayınlanacak. Kuşkusuz sezonu ikiye bölerek yayınlamak, pandemi dönemindeki sürecin yönetimini de kolaylaştırmış gibi görünüyor.

Lucifer 5. Sezon Siyah Beyaz Bölüm

Dizinin yeni sezonu, yapımın klasiği haline gelmiş müzikal bölümlerden birisini de izleyici ile buluşturacak. Ayrıca geçen günlerde yayınlanan ilk fotoğraflarda, tamamı “siyah-beyaz” olan bir bölümün de hayranların beğenisine sunulacağı ortaya çıktı.

Lucifer 5. Sezon Fragmanı Yeni Soruları Beraberinde Getiriyor | İZLE

YouTube video

2 dakika 5 saniyelik ilk fragman 4. sezon sonrası ortaya çıkan kimi sorulara yanıt verirken bizleri yeni(!) bir karakterle de tanıştırıyor. Cehennemden dönen kahramanımızın, aslında ikiz kardeşi olan Michael olduğunu ve Lucifer’ın hâlâ cehennemde sıkışıp kaldığını anlıyoruz.

Michael rolünü de Lucifer Morningstar’ı canlandıran Tom Ellis oynuyor. Chloe Decker rolü ile Lauren German, Dan Espinoza rolü ile Kevin Alejandro, Mazikeen olarak Lesley-Ann Brandt, Linda Martin rolü ile Rachael Harris, Amenadiel rolü ile D.B. Woodside ve Ella Lopez rolü ile Aimee Garcia 5. sezon ile birlikte yeniden karşımıza çıkıyor.

- Reklam -

Lucifer 5. sezon 21 Ağustos 2020 tarihinde yayınlanacak.

Lucifer 6. Sezon Ne Zaman Gelecek?

6. sezon belirsizliği uzun süre sürmüştü. Serinin yürütücü yapımcıları Ildy Modrovich ve Joe Henderson ile tazelenen sözleşme her ne kadar önemli bir adım olarak görülse de başrol Tom Ellis’i ikna etmek tahmin edilenden uzun sürmüştü. Neticede Ellis’in de onayı ile herkes o çok istenen ekstra sezona kavuşmuş oldu.

Dizinin 5. sezon 2. kısım yayın tarihi hâlâ belli değil. 6. sezon çekimleri de henüz başlamadı. Dolayısı ile final bölümleri hakkına konuşmak için şimdilik erken. Ancak 6. sezon için en iyi ihtimalli tahminler 2021’in bahar aylarını gösteriyor.

Lucifer Netflix Dizi

Dizi, DC Comics’in alt markası Vertigo altında yayınlanan Sandman çizgi romanlarındaki Lucifer karakterinden ilham ekranlara uyarlanıyor. Karakterler Neil Gaiman, Sam Kieth ve Mike Dringenberg tarafından yaratıldı. Ayrıca The Sandman dizisinin yine Netflix ekranlarına geleceğini de hatırlatalım.

Ne dersiniz, belki The Sandman’de de sevilen kahramanlardan bazıları karşımıza aynı oyuncularla birlikte çıkabilir?

Yeni sezon fragmanını siz nasıl buldunuz? Yapımdan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.


* Chilling Adventures of Sabrina 5. Sezon Çizgi Roman Olarak Geliyor

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeni Scarface Filmi Luca Guadagnino

Yeni Scarface Filmi “Zamanın Ruhunu” Yakalayacak

Brandon Sanderson Rhytm of War kapak Fırtınaışığı Arşivi 4. Kitap

Brandon Sanderson, Fırtınaışığı Arşivi 4. Kitabın Yazımını Tamamladı