in

Lucifer Dizisinin 5. Sezonu Gelecek mi?

Geçtiğimiz günlerde 4. sezonuyla Netflix’teki yerini alan Lucifer’ın olası akıbeti hakkında başrol oyuncusu Tom Ellis’ten ilk açıklamalar geldi.

Lucifer
- Reklam -
- Reklam -

Lucifer dizisinin yolculuğu hayli maceralı oldu. Üçüncü sezonun ardından Fox tarafından iptal edilen dizi, dördüncü sezonuyla Netflix’e gelerek hayranlarını mutlu etti. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni sezonun ardından ise gözler, “Peki ya beşinci sezon?” sorusuna yöneldi.

Neil Gaiman, Sam Kieth ve Mike Dringenberg tarafından yaratılan The Sandman çizgi romanlarında yer alan Lucifer karakterinden esinlenilerek hazırlanan dizinin senaryosu Mike Carey tarafından yazılıyor.

Hayal kırıklığı sayılabilecek bir 3. sezonun ardından, dizi yayıncısı olan Fox tarafından iptal edilmişti. Ancak Netflix diziyi adeta dirilterek ekibe 10 bölümlük bir dördüncü sezon şansı sundu. Ancak beşinci sezon siparişi henüz verilmiş değil.

- Reklam -

lucifer

Lucifer Morningstar rolüyle sevilen aktör Tom Ellis’in Collider‘a yaptığı açıklamalara göre gelecek sezon ihtimali hiç yok değil. Hikâyenin kesin olarak tamamlanmadığını aktaran oyuncu, merak uyandıran 4. sezon finalinin ardından ekip olarak 5. sezon için istekli olduklarını da sözlerine ekledi. Elbette kararın Netflix’e ait olduğunu vurgulayan Ellis, bu sırada dizinin izlenme rakamları için bizleri de işaret eder gibiydi.

Cehennemin Efendisi olmaktan çok sıkılan Lucifer’ın, Los Angelas’a yerleşip ışıltılı bir hayat sürmeye karar vermesiyle başlayan dizi fantastik ve mitolojik altyapısıyla birçok izleyiciyi kendisine hayran bırakmıştı. Bir yandan babası (tanrı) ile olan problemleri, bir yandan Dedektif Chloe Decker ile yaşadığı aşk derken işler elbette içinden çıkılamaz bir hâl almıştı.

- Reklam -

8 Mayıs itibarıyla 4. sezonunu izleme şansına eriştiğimiz dizinin yayınlanan son fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

YouTube video

Siz ne dersiniz? Lucifer 5. sezonuyla devam etmeli mi?


GÜNCELLEME: Lucifer 5. Sezonu Netflix Tarafından Onaylandı, Ama…

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Hydra Hydra dedi ki:

    Bence gelmeli güzel izlenme rakamları var hikayesi güzel fakat (spoiler var dikkat edin) mesela neden dedektifin luciferi güçsüz bıraktığının sebebini bilmiyoruz evet decker kutsanmış ama birsürü kutsanmış kişi var onlar luciferi etkilemezken deckerde neden etkiliyo?

  2. Avatar for Sindella Sindella dedi ki:

    Ben bunun cevabının ileride verileceğine inanıyorum. Bence Dedektif Decker ana hikayeyi devam ettiren karakter. Decker’in olayı çözülürse dizinin ana merak konusu kalmaz, hikaye çözülmüş olur.

    Diziyi Netflix’in aldığını duyunca dizinin değişeceğinden emindim. Bu değişimin iyi yönde mi kötü yönde mi olacağını tahmin edemiyordum. Dizi 3. sezonda birkaç bölüm hariç iyice dedektif dizisine dönmüştü, dizi ana temasından sapmıştı ki bu diziyi izleyenler haliyle fantastik ögeler bekliyor cinayet hikayelerinden çok. Neyse ki Netflix üç sezonu da toparlayacak bir sezon çıkardı bence. Bolca fantastik öge ve ana hikayeye tam odaklanmakla mükemmel bir sezon yapmışlar. Her bölümde cinayetler bile Lucifer’in karakter gelişimine dayalı ilerliyor. Kendinden nefret ettiğinde ikiz cinayetlerine denk gelmek, kendi kişiliğini ararken cezalandırabilecek insanlar bulması gibi. Umarım 5. sezon gelir. Bence bunu haketti.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

sansa stark

Game of Thrones Hayranları İçin 8. Sezon Neden Bu Kadar Kötü İlerliyor?

game of thrones

Game of Thrones Yıldızı Marvel Sinematik Evreni Yolcusu!