in

Lucifer 5. Sezonu Müzikal Bölümle Geliyor

Lucifer 5. sezonu bir müzikal bölüm içerecek! Dizinin yıldızı Tom Ellis, bu bölümde Lucifer’ın geçmişine gideceklerini açıkladı.

lucifer müzikal
- Reklam -
- Reklam -

Lucifer hayranları önceki sezonlardan hikâye anlatımı için şarkıların kullanılmasına alışkın olsa da yapımcılar Ildy Modrovich ve Joe Henderson tartışmalı ve cesur bir hamleyle, yeni sezonda gerçek bir müzikal bölümü hazırlamışlar.

Entertainment Weekly’e konuşan Modrovich bu bölümü uzun süredir planladıklarını söylüyor:

“Neden karakterlerin şarkı söyleyip dans ettiğini açıklayabilecek, ayakları yere basan bir hikâye kurmak istedik. İzleyici ‘Hmm, demek bu bölümde herkes öylece dans ediyor,’ demeyecek. Bölümü kurgulaması Tetris oynamak gibiydi. Karmaşıktı ama çok eğlendik. Siz de bayılacaksınız. Benim uzun süredir yapılacaklar listemde olan bir bölümdü.”

- Reklam -

Maalesef elimizde bu müzikal bölümün konusuyla ilgili başka bilgi yok. Ancak dizinin 5. sezonuyla birlikte ekranlara veda edeceğini düşünürsek müzikal bölüm planlarında vardıysa en doğru zamanı seçmişler. Başka bir röportajda bölümden bahseden Şeytanın ta kendisi, Tom Ellis de çok bir bilgi vermekten kaçınmış.

Lucifer

Lucifer 5. Sezon Uzun Zamandır Sorulan Sorulara Cevap Olacak

“Fazla anlatmamam lazım ama bu bölümde Lucifer’ın geçmişine gideceğimizi söyleyebilirim. Seyircilerin uzun zamandır sorduğu sorulara cevap olan bir hikâye anlatacağız aslında. Müzikli şeyleri çekmek de her zaman eğlenceliydi. Müzikal birinci sezondan beri dizinin güzel bir parçası oldu ve biz de pek sorgulamadık. Bu seferi güzel kılansa şarkıları söyleyen sadece Lucifer olmayacak.”

Ellis’in bu açıklaması bizim aklımıza 24’ten Başkan David Halper olarak tanıyabileceğiniz Dennis Haysbert’in Tanrı rolü için diziye girişini getirdi. Düşüş’ü ve belki daha öncesini Tanrı’yla Şeytan’ın düeti şeklinde izlemek eğer doğru yapılırsa semavi bir his bile verebilir.

5. sezonun onuncu bölümü olan müzikal, “Bloody Celestial Karaoke Jam” olarak isimlendirilmiş.

- Reklam -

Lucifer

Peki merakla beklenen yeni sezon ne zaman yayında olacak? Lucifer iki parçaya bölünmüş 5. sezonuyla, bu yılın ilerleyen zamanında Netflix’te yayınlanacak.

Lucifer dizisi, Neil Gaiman, Sam Kieth ve Mike Dringenberg’ın yarattığı ve DC çizgi roman karakteri Lucifer Morningstar’ın maceralarını konu alıyor. Cehennemi terk eden Lucifer, Los Angeles’a yerleşip gece kulübü açar ve Los Angeles Polis Teşkilatı’na danışmanlık yapmaya başlar. İlk sezonu 2016 yılında yayımlanmaya başlayan dizi 5. sezonu ile bu sene içerisinde final yapacak.

Suç savaşçısı karizmatik şeytanımızın son dansından sizin beklentileriniz neler? Müzikal dizinin tonuna uyacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Tom Ellis, Crisis on Infinite Earths Dizisindeki Lucifer Açıklaması İçin Özür Diledi

Kaynak: EW

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Göbeklitepe: Gerçekten de Tapınak mıydı?

Göbeklitepe: Gerçekten de Tapınak mıydı?

Merovingian the matrix 4

The Matrix 4 Kadrosuna Tanıdık Bir İsim Daha Katıldı